Παρουσίαση της Sasha Koval

Παιδιά, ήρθε η ώρα να ερωτευτούμε ξανά. Η Σάσα Κοβάλ είναι ένα σπάνιο εύρημα που θα σας κάνει να ανεβείτε στο επόμενο αεροπλάνο για το Μινκς της Λευκορωσίας για να βρείτε τη δική σας εκδοχή αυτού του εξωστρεφούς κοριτσιού που απλώς λατρεύει να παίζει στην κάμερα και να εκπέμπει διασκεδαστικό αισθησιασμό από αυτήν. όμορφα ξανθά μαλλιά μέχρι τα χαριτωμένα βαμμένα δάχτυλα των ποδιών της.


Η Σάσα μας βρήκε τον Ιούλιο του 2021 και δεν είχαμε ιδέα τι να περιμένουμε όταν μπήκε μέσα από τις πόρτες μας. Η αυτοπεποίθησή της και μόνο έκανε ένα casting βίντεο σίγουρο και η ολέθρια ανατολικοευρωπαϊκή ξανθιά εμφάνιση της ήταν αναμφισβήτητη. Η χειροβομβίδα ερωτικής γοητείας που προκύπτει είναι αυτό που θα βρείτε στο μοναδικά διασκεδαστικό casting βίντεο της.


Κάθε κάστινγκ είναι μοναδικό και κάθε μοντέλο, ανεξάρτητα από το πόσο έμπειρο ή πόσο φυσικά εμπίπτει στο ρόλο της σαγηνεύτριας στην οθόνη, εξακολουθεί να χρειάζεται κάποια κατεύθυνση. Είναι ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνονται σε αυτήν την καθοδήγηση που μπορεί να δημιουργήσει ή να σπάσει μια νέα ηθοποιό στον κόσμο του ερωτικού κινηματογράφου, οπότε υπάρχουν πάντα λίγα νεύρα και στις δύο πλευρές της κάμερας.


Την ημέρα των γυρισμάτων της ταινίας της, η Sasha το έφερε εντελώς και μετά μερικά. Η πόζα της στη φωτογράφηση ήταν άγρια, ωμή, σεξουαλική και ακαταμάχητη. Οι γυμνές της λήψεις όχι μόνο έκαναν τους πάντες ήσυχους, αλλά κατάφεραν να στρίψουν όλο το πλήρωμα και ακόμη και την ίδια τη Σάσα, όπως θα παραδεχόταν ελεύθερα.


Όντας ένας ολοκληρωτικός λάτρης του κλαμπ και της χορευτικής μουσικής, ο ρυθμός έρχεται φυσικά στη Λευκορωσίδα ομορφιά. Κάθε κίνηση είναι γεμάτη ζωή, αγάπη, αισθησιασμό και μια πραγματική επιθυμία για εμπειρία στη στιγμή. Είτε είναι με εσώρουχα, είτε γυμνή είτε πλήρως ντυμένη, η Σάσα είναι ένα αισθησιακό ον του οποίου η βαθιά σαγηνευτική εσωτερική φύση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.


Πολύτιμοι λίθοι όπως η Sasha Koval είναι σπάνια ακόμη και στον κλάδο μας. Πηγαίνετε στο προφίλ της αυτή τη στιγμή και φροντίστε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την απίστευτη ομορφιά από την παλιά πόλη του Μινσκ.

Εκκίνηση ιστότοπου - AmelieLou.com
Ιουλ 03, 2021
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Amelie Lou για την έναρξη της νέας της ιστοσελίδας, AmelieLou.com ! Η Amelie ήταν ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα, ακόμη και πριν ξεκινήσουμε το Superbe Models, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε στον προσωπικό της ιστότοπο. Θα τη βοηθήσουμε να δημιουργήσει περιεχόμενο, να διαχειριστεί το backend του ιστότοπου και κάποια εξυπηρέτηση πελατών. Αλλά αυτό είναι πραγματικά το έργο της Amelie και το εργάζεται καθημερινά.. κάνει εξυπηρέτηση πελατών, ανεβάζει περιεχόμενο, δημιουργεί selfies και προσωπικά βίντεο και συνομιλεί με θαυμαστές. Ο ιστότοπος έχει επίσης μερικά ωραία χαρακτηριστικά. Λατρεύουμε τα βίντεό της My Life που δίνουν μια ματιά στην πραγματική ζωή της Amelie. Και έχει προσθέσει αυτή τη δυνατότητα στους θαυμαστές να επιλέγουν μεταξύ συνομιλίας κειμένου, τηλεφωνικής συνομιλίας, ακόμη και συνομιλίας μέσω βίντεο μαζί της. Δίνει μια περιορισμένη χρονική έκπτωση, έως και 75%, στις συνδρομές αυτή τη στιγμή, οπότε αποκτήστε το όσο μπορείτε και υποστηρίξτε αυτό το υπέροχο μοντέλο.
Δείτε περισσότερα