UKENS MODELL - Mashenka

Superbe Magazine er stolte av å presentere en av de kommende modellene fra Ukraina, Mashenka. Hun er helt ny og jobber for tiden deltid som skjønnhetsrådgiver. Hun har store ambisjoner om å bli en profesjonell modell og gleder seg til å komme i gang.

Spionhistorie
Nov. 16, 2022
Det er tider når du lurer på om en kvinne ikke bare er for varm, for sensuell, for nydelig og generelt for kraftig erotisk til å bli sluppet løs på det intetanende publikum. Bare tuller. Det er aldri en tid da ekstrem lokke, skjønnhet og utrolig selvtillit på nivå med A-liste filmstjerner bør gjemmes bort, og det er derfor Loraine Lanvi kommer til å blåse deg. Vi ble introdusert for denne bemerkelsesverdige erotiske nakenmodellen i oktober 2022 og visste at vi måtte gi ut noe raskt for å fange øyeblikket. Loraine er fra det lite kjente, og enda mindre reiste landet Moldova, som bare bidrar til denne sensasjonelle skjønnhetens mystikk. Loraine ga oss en så intens stemning av seksuelle intriger at vi bestemte oss for å utforske det temaet og valgte tittelen "Spy Story" for sin første film med oss. Den resulterende produksjonen gikk klart av listene når det gjelder erotisk intensitet, gammeldags sensuell tiltrekning og den alltid fascinerende ideen om femme fatale. For alt vi vet er Loraine den kvinnen, og med sin evne til å hekte publikummet sitt og spolere dem inn i en undertøysforkastende, honningdrypp sakte, intenst sensuell opplevelse, er det all grunn til å tro at hun kunne bringe verdensledere på kne foran henne. Tror du vi overdriver? Ta en titt på stillbildene fra denne oppsiktsvekkende korte funksjonen, og du vil begynne å tro. Dette er en fest for sansene som i tidligere tider bare ville vært forbeholdt konger og herrer, men ikke mer. Fra det utsøkte sorte blondeundertøyet som sakte er forlatt til den rike, eksotiske, hjertestoppende skjønnheten til Loraine selv, er denne produksjonen virkelig uforglemmelig. Ta deg tid akkurat nå til å sjekke ut denne oppsiktsvekkende modellens profil. Registrer deg i dag for å sikre at du aldri går glipp av utgivelsen av en ny video fra Loraine eller noen av modellene som henne i Superbe Models-katalogen.
Se mer
Vi presenterer Margo Dumas
Des. 26, 2022
Margo Dumas er definisjonen på sensualitet. Hver modell som er invitert til en casting eller til å lage en film med Superbe Models legemliggjør en egen tidløs kvalitet, og selv om vi kan beskrive den nydelige Margo på mange måter, kan det ikke være tvil om at dette fremfor alt er en ung kvinne i total kontroll over hennes forførelsesevne. Vi ble introdusert for Margo i juni 2021, og castingdirektøren vår var fast på at vi trengte å ta med dette nye talentet for noen skjermtester. Når vi hadde henne på film visste vi at vi kom til å se noe spesielt, og gutten leverte hun. Det som skulle bli en introcasting-video ble snart til en full-on "white box"-produksjon som viste Margos feilfrie hudfarge, utsøkte kurver og overveldende forførende natur til absolutt perfeksjon. Hennes lange mørkerøde hår, hypnotiserende blikk, store helt naturlige bryster og uimotståelig mellomstore buede rumpe ble bare forbedret av den rene minimalistiske bakgrunnen. Margo tok snart kontroll over situasjonen, skrellet sakte sart, svart snøret undertøy fra de store runde brystene hennes, gled de utsøkte trusene hennes ned for å avsløre en skulpturert "landingsstripe" barbert fitte som fikk oss til å ønske å gå ned på knærne og takke englene. Det var tydelig at dette ikke var første gang hun modellerte for den erotiske kinoscenen, men vi liker å tro at hennes tidligere erfaring blomstret i akkurat det rette øyeblikket for å gjøre denne funksjonen til noe av det fineste verk, enten hun eller vi noen gang har produsert. Hvis denne fantastiske og talentfulle modellen ikke er på overvåkningslisten din allerede, er det nå på tide å ta turen innom og sjekke ut profilen hennes. Så sørg for å registrere deg og bokmerke siden for aldri å gå glipp av en ny utgivelse fra Margo og artister som henne igjen.
Se mer