Vi presenterer Nelly Vargo

Vi møtte Nelly Vargo første gang i juli 2021 og ble umiddelbart slått av hennes klassiske, slanke, sexy helblonde, østeuropeiske utseende. Vi planla en castingvideo med en gang, og resultatene overrasket alle og overgikk langt våre allerede høye forventninger til denne slovenske drømmejenta.


Nelly er selv fotograf, men på opptakstidspunktet hadde hun svært liten erfaring foran kameraet. Det er definitivt ikke så lett som det ser ut, og det er grunnen til at hun ble så imponert over hennes naturlige selvtillit på film og hennes beherskelse av plassen som ble brukt til å fremheve hennes utrolige sexy nabojente-utseende.


Valget av bakgrunn og undertøy ble beregnet for å legge til den sexy engleeffekten. Fra det uendelig-hvite bakteppet til det delikate hvite blondeundertøyet, var dette en visjon om en erotisk himmel hvor selv gudene selv ville bli utsatt for fristelser.


Nelly gikk fra en nølende og sjenert ung kvinne, som eksperimenterte i en ny kunstform, til en utadvendt, kroppssikker gudinne for stille, mektig forførelse på bare noen få minutter. Vi har sett dette før i castingvideoene våre, men transformasjonen er sjelden så spennende og ekstrem som den var i vårt første samarbeid sammen.


Denne unge kvinnen er begavet med en feilfri blek hudfarge, perfekte små, helt naturlige bryster supplert med den søteste runde rumpa, og en tilbakelent selvtillit som både avvæpner og vekker på samme tid. Fra det vakre blonde håret til de vakre små velstelte tærne er denne gudinnen på Balkan en sensuell, erotisk drøm som går i oppfyllelse.


Hvis det er en sjanse for at du fortsatt ikke har sett jobben hennes, kan du ta en titt på profilen hennes akkurat nå. Registrer deg i dag og sørg for at du ikke går glipp av nye utgivelser fra erotiske kjærester som Nelly eller noen av de andre oppsiktsvekkende modellene i vår katalog over de vakreste kvinnene på jorden.

Vi presenterer Rudi Morrigan
Nov. 25, 2022
Rudi Morrigan skulle alltid være noe spesielt. Fra det øyeblikket vårt talentteam satte øynene på denne statueske klassiske skjønnheten med det flammende røde håret og det hjemsøkende blikket fra en annen verden, kunne det bare være lyn og fyrverkeri i noe kameraarbeid som fant sted. Vi ble først introdusert for denne oppsiktsvekkende modellen i juni 2021, og med hennes catwalk, supermodell-utseende, betydelige motemodell og cover-girl-erfaring var det aldri tvil om at begge parter var interessert i et samarbeid. Da ting viste seg, lagde vi to videoer i rask rekkefølge, og resultatene var forbløffende. I castingvideoen hennes var Rudi like avslappet og selvsikker som enhver kvinne med hennes skjønnhet og erfaring ville være, men det som virkelig trakk vår oppmerksomhet var hennes evne til å projisere søt uskyld, verdslig selvtillit og kraftig forførende sensualitet, ofte alt. tre samtidig. Vi ble raskt til fans og å lage et eget innslag med henne ble en nødvendighet. Vi valgte tittelen 'A List' for den andre produksjonen og med god grunn. Vi setter pris på all slags kvinnelig skjønnhet hos Superbe Models, men det er absolutt et utseende som alle forbinder med anliggender på den røde løperen, prisutdelinger, høymotemagasinmodeller og kjendiser på A-listen. Det er det høye "klær-hest"-utseendet til motemodellbyrået som bare de sjeldne har. Rudi Morrigan er absolutt en av disse gudinnene som ser bra ut i omtrent hva som helst, og med et blink med de store, dypbrune øynene kan øyeblikkelig forvandle seg fra en hvilken som helst pen kvinne på gaten til en sensuell dronning av catwalkens A-liste superstjerne . På opptaksdagen tok Rudi henne med seg et spill, spankulerende, trutende, poserer og jobber med kameraene til deres absolutte erotiske grense. Vi er veldig stolte av arbeidet vi skapte med Rudi, så hvis du ikke har sett det, gå over til profilen hennes akkurat nå og bli bedre kjent med henne.
Se mer
Vi introduserer Sasha Koval
Nov. 21, 2022
Gutter, det er på tide å bli forelsket igjen. Sasha Koval er et sjeldent funn som kommer til å forvirre deg og få deg til å hoppe på neste fly til Minks, Hviterussland for å finne din egen versjon av denne utadvendte festjenta som bare elsker å opptre på kamera og oser av morsom sensualitet fra henne ganske blondt hår ned til de søte malte tærne. Sasha fant oss i juli 2021, og vi ante ikke hva vi kunne forvente da hun spratt inn gjennom dørene våre. Selvtilliten hennes alene gjorde en casting-video til en sikker ting, og hennes fall-døde nydelige østeuropeiske blonde-hår-utseende var ubestridelig. Den resulterende erotiske sjarmgranaten er det du finner i hennes unikt morsomme casting-video. Hver casting er unik og hver modell, uansett hvor erfaren eller naturlig de faller inn i rollen som forfører på skjermen, trenger fortsatt litt veiledning. Det er hvordan de lever opp til denne veiledningen som kan lage eller knekke en ny skuespillerinne i den erotiske kinoverdenen, så det er alltid noen få nerver på begge sider av kameraet. På dagen for filmopptaket hennes tok Sasha med seg den og litt til. Stillingen hennes var vill, rå, seksuell og uimotståelig. Nakenskuddene hennes gjorde ikke bare alle rolige, men klarte å slå på hele mannskapet og til og med Sasha selv, som hun fritt ville innrømme. Å være en total klubb- og dansemusikk-elsker, kommer rytme naturlig til den hviterussiske skjønnheten. Hver bevegelse er fylt med liv, kjærlighet, sensualitet og et ekte begjær etter opplevelse i øyeblikket. Enten hun er i undertøy, naken eller fullt påkledd, er Sasha et sensuelt vesen hvis dype forførende indre natur bare ikke kan nektes. Edelstener som Sasha Koval er sjeldne selv i vår bransje. Gå over til profilen hennes akkurat nå og sørg for å lære mer om denne utrolige skjønnheten fra gamle Minsk-byen.
Se mer