Ny modell - Kristina Filatov

Vi har nettopp oppdaget en splitter ny jente, Kristina Filatov. Hun har aldri vært foran kamera før. Hun studerer for tiden på universitetet og jobber på en kafé deltid, det var der vi fant henne. Det ene førte til det andre, og vi overbeviste henne om å komme inn for en casting-shoot med oss. Med tanke på at det var hennes første gang, gjorde hun en god jobb! Se etter at innholdet hennes snart kommer til nettstedet vårt, og i mellomtiden besøk modellprofilen hennes.

Vakker blomst
Des. 05, 2022
Anastasia Gress er alt du kan be om i en sofistikert, vakker elegant kvinne fra Øst-Europa. Hennes slanke bygning, perfekte bryster og stilsans gjør henne til en virkelig eksepsjonell modell, og i hennes fantastiske funksjon, Beautiful Flower , skinner hennes ferdigheter som en erotisk nakenskuespillerinne igjennom. Temaet for denne kortfilmen er landskapet og å matche lokket til en vakker kvinne med naturens skjønnhet. Scenen åpner med at Anastasia rusler gjennom landskapet og finner veien til en eng i full blomst med delikate hvite blomster som speiler fargen på den smakfullt avslørende hvite kjolen hennes. Hvis du er som oss og du har en ting for nydelige ukrainske kvinner tapt i et eventyrland av drømmer, og så kommer du til å bli forelsket i denne visjonen om subtil erotisk fantasi. Anastasia samler langsomt blomster, nyter den perfekte sommerdagen og avslører sakte for oss sin dype, brennende sensualitet. Backing-sporet til myk, moderne amerikansk gitar og folk lar Anastasia sakte vise oss alt hun har, fra den perfekt barberte fitten til den nydelige buede rumpa og deilige middels store naturlige bryster som kjærlig er kjærtegnet av det myke sollyset på en søvnig ettermiddag. Etter hvert som videoen skrider frem finner drømmejenta vår veien hjem og tar oss dypere inn i den erotiske opplevelsen. Kjærlig oppmerksomhet blir gitt til brystene og fitten hennes mens de lange velstelte fingrene hennes utforsker stadig dypere og alltid på det samme sakte hypnotiske stedet. Den gradvise oppbyggingen til klimaks i dette korte stykket vil forvirre deg og la deg døende etter å se mer fra denne utsøkte unge kvinnen. Hvis du ikke har sett noe av Anastasias arbeid ennå, ta deg tid og gå over til profilen og bildegalleriet hennes akkurat nå for å bli bedre kjent med henne. Du vil ikke angre.
Se mer
Start meg opp
Juni 28, 2022
Raffinert, elegant, overveldende undervurdert skjønnhet som får deg til å ta et andre, tredje og deretter et fjerde blikk på denne fantastiske unge kvinnen fra Ukraina. I Start Me Up tar Julia Bar den ultimate fantasidrømmesekvensen til nye nivåer av raffinert erotikk. Hennes korte svarte kjole, utsøkte svarte undertøy og avsmalnende svarte høye hæler fra en visuelt slående kontrast med den uberørte helhvite bakgrunnen til hennes luksuriøse omgivelser. Helt fra første bilde vil du ønske å se mer og ikke ta feil, Julia vet det også. Hennes drømmende lekne humør avslører bare litt av og til og trekker deg inn i hennes sensuelle verden av intim, erotisk selvutforskning. De lange slanke bena hennes blir enda mer elegante av de sexy høye hælene hennes, og etter hvert som humøret hennes blir mer lekent ser vi hvor kunstferdig hun bruker kjolen som rekvisitt for å vise, skjule og avsløre alt på samme tid. Kjolen er imidlertid snart borte, og vi ser at Julia er like komfortabel i bare sitt utsøkte undertøy, som hun var fullt påkledd. Denne modellen er ren sofistikert eleganse fra hodet til tærne. En langsom stripetease utføres til perfeksjon med stilen og klassen til en høymotefotografering, og når Julia til slutt forkaster undertøyet vil du bli målløs. Denne perfekte skjønnheten, naken for kameraet bortsett fra de høye hælene hennes, er full av erting, og utfordrer publikum til å nyte hver nyanse, kurve og linje i den utsøkte kroppen hennes. Har det noen gang vært en så perfekt fitte, buet rumpe og himmelske, små, helt naturlige bryster i en Superbe Models-video? Alle modellene våre er helt nydelige, men hver og en er spesiell og unik og Julia er like spesiell. Når vi nærmer oss slutten av reisen med Julia, sørger hun for å bruke god tid på å fokusere på den perfekte fitten på den mest smakfulle, erotiske og sensuelle måten. Stol på oss, du har ikke sett noe lignende før. Du må dra dit akkurat nå , før det skjer noe med dette erotiske kunstverket som er bestemt for historiebøkene. Husk å se opp for de vakre lange slikkene som Julia har lagret for deg i denne funksjonen. Ikke bli fristet til å hoppe videre, ellers kan du gå glipp av dem, og det vil du absolutt ikke. Når Julia ikke blåser tankene foran kameraet, elsker hun å danse, gå tur og lese. Hun er en friluftsjente som også elsker en god bok. Alenetid er viktig for henne, men det er venner og familie også. Hun har drevet modellering i noen år nå og skaper bølger i motebransjen. Denne skarpe unge damen har en veldig lys fremtid foran seg uansett hvilken vei hun velger å ta, men hvis du vil nyte hennes eksepsjonelle nakenmodellarbeid mens du fortsatt kan, ikke kast bort mer tid. Du kan finne henne omtalt på noen av våre partnersider, inkludert Watch4Beauty og Xerotica . Sørg for å gi henne en stor varm velkomst til Superbe Models-familien og la henne få vite hvor mye arbeidet hennes virkelig blir verdsatt.
Se mer