Model nou - Irina Sivalna

Superbe Models este bucuroasă să-i întâmpine minunatei ucrainene Irina Sivalna în lista noastră de modele. Are 4 ani de experiență ca model profesionist și chiar le învață pe alte modele cum să pozeze și să fie încrezătoare în fața camerei. Avem un conținut grozav cu ea, așa că asigurați-vă că reveniți des. Vezi aici profilul ei de model.

Vă prezentăm pe Margo Dumas
Dec. 26, 2022
Margo Dumas este definiția senzualității. Fiecare model care este invitat la un casting sau să facă un film cu Superbe Models întruchipează o calitate atemporală proprie și, deși o putem descrie pe superba Margo în multe feluri, nu poate exista nicio îndoială că, mai presus de toate, aceasta este o femeie tânără. în control total asupra puterilor ei de seducţie. Ne-a fost prezentată Margo în iunie 2021, iar directorul nostru de casting a fost ferm că trebuie să aducem acest nou talent pentru unele teste pe ecran. Odată ce am avut-o pe film, am știut că vom vedea ceva special și ea a livrat-o. Ceea ce urma să fie un videoclip introductiv de casting s-a transformat în curând într-o producție completă de „cutie albă”, care a prezentat la perfecțiune absolută tenul impecabil al lui Margo, curbele rafinate și natura copleșitor de seducătoare. Părul ei lung și roșu închis, privirea hipnotizantă, sânii mari complet naturali și fundul curbat irezistibil de mărime medie au fost îmbunătățite doar de fundalul curat și minimalist. Margo a preluat imediat controlul asupra situației, dezlipind încet lenjeria delicată cu dantelă neagră de pe sânii ei mari și rotunzi, glisându-și chiloții rafinați în jos pentru a dezvălui o păsărică rasă sculptată „pânză de aterizare”, care ne-a făcut să ne dorim să ne punem în genunchi și să le mulțumim îngerilor. Era clar că nu era prima dată când modela pentru scena cinematografiei erotice, dar ne place să credem că experiența ei anterioară a înflorit exact la momentul potrivit pentru a face din acest film una dintre cele mai bune lucrări pe care ea sau noi le-am produs vreodată. Dacă acest model uimitor și talentat nu este deja pe lista ta de urmărire, acum este momentul să mergi și să-i vezi profilul. Apoi, asigurați-vă că vă înscrieți și să marcați pagina pentru a nu pierde niciodată o altă lansare de la Margo și artiști ca ea.
Vezi mai mult
Vă prezentăm Dasha Dudko
Dec. 07, 2022
Nu trebuie să ai look-uri de supermodel pentru a sparge internetul ca model cu Superbe Models. Credem că toate tipurile de frumusețe pot fi la fel de erotice. Dar dacă aveți un look de supermodel, cu siguranță nu vă vom refuza pentru un videoclip de casting. În cazul lui Dasha Dudko, aproape că am ezitat pentru că această tânără este atât de frumoasă, ne-am întrebat dacă va avea personalitate să reușească genul de performanță unică care diferențiază modelele Superbe de mulțime. Nu toate fetele frumoase sunt distribuite, dar băiete, ne-am înșelat în privința asta. Dasha ne-a atras din momentul în care a intrat în studio. Încrederea în corp și credința în propria ta alură personală sunt extrem de erotice, dar dacă combini toate acestea cu aspectul de podium și fizicul unui atlet, rezultatele sunt destul de uimitoare. Pe scurt, aceasta este ceea ce a adus la spectacolul ei în ziua filmului său de casting. Această zeiță a vechiului Sankt Petersburg are un aspect ușor „etnic” care te face să fii curios de unde se află rădăcinile ei, dar, mai important, adaugă un dimensiunea frumuseții ei tăcute și puternice, care te face neputincios și incapabil să-ți ia ochii de la ea. Din momentul în care faci contact vizual, ești atras de o atracție seducătoare care te lasă fără putere în fața ei. Corpul ei lung, subțire, de atletă, îmbrăcat cu lenjerie minimă din dantelă neagră ne-a lăsat fără cuvinte. Când a pozat goală, cu excepția sutienului, arătându-și cu mândrie frumusețea din unghi după unghi, am simțit că ne îndrăgostim încet. Marea finală a acestei capodopere a cinematografiei erotice nu a lăsat nimic de dorit, Dasha ne-a dus cu generozitate în locuri la care am fi putut doar să visăm. Dacă nu v-ați îndrăgostit deja de această frumusețe rusă, accesați profilul ei chiar acum și înscrieți-vă pentru a fi la curent cu noile lansări din întregul nostru catalog de modele erotice uimitoare nud.
Vezi mai mult