Vraag en antwoord met Amelie Lou door AVN Magazine

Het mooie Superbe-model Amelie Lou was net te zien in AVN magazine met een diepgaande Q&A.

Mocht je ooit nieuwsgierig zijn geweest naar Amelie Lou, dan geeft dit artikel je een mooi kijkje in haar opvoeding, haar leven, haar doelen en ambities.

Zie hier het volledige artikel.

Hier is een fragment:

Amelie Lou begon haar modellencarrière 'per ongeluk'.

De inwoner van Oekraïne studeerde aan een kunstacademie in Parijs terwijl ze verkoop deed in een sekswinkel toen ze een toevallige ontmoeting had.

"Ik had er nooit eerder over nagedacht omdat ik vrij klein ben en dacht dat alle modellen lang moesten zijn", vertelt Amelie aan AVN. “Op een dag bezocht een fotograaf onze winkel en vroeg of hij mij mocht fotograferen. Ik was gevleid en ging de volgende dag voor een opname.

“De shoot verliep goed en ik vond het heerlijk om voor de camera te staan. Hij raadde me aan bij andere fotografen en vanaf dat moment ging het snel."

Nu is de 23-jarige natuurlijke schoonheid, die ook bekend staat als Clarice, een doorgewinterd model met grote kredieten als MetArt, Playboy, Nubiles en WowGirls op haar cv. En een paar weken geleden werkte ze samen met Chris Hunt's SuperbeModels om haar eerste officiële website te lanceren met exclusieve fotosets en een verscheidenheid aan erotische video's.

Bederven
Jan. 09, 2023
Anna Lisa heeft dat zekere iets dat alleen Russische modellen naar de camera brengen. We maakten voor het eerst kennis met haar in maart 2021 en wisten meteen dat we snel iets op film moesten krijgen voordat deze wilde vogel zou wegvliegen. Dit leidde tot de creatie van twee ongelooflijke stukken erotische kunst die snel achter elkaar werden gefilmd. In haar castingvideo kwam haar uitdagende, bijna ongeduldige zelfvertrouwen op het scherm op manieren die we niet hadden kunnen voorspellen toen we met haar in de studio werkten. Toen we eenmaal de kans hadden om een stapje terug te doen en te zien wat er was vastgelegd, werden we weggeblazen. Als er ooit een 21e-eeuwse, seksuele rebel zonder doel was, dan was het dit meisje wel. Anna werkte al als fotomodel en liep over de catwalks van New York tot Parijs, Tokio en Rome, en al deze ongelooflijke ervaring explodeerde toen we haar in de studio hadden. Sexy poses, verleidelijke uitdagende blikken, sensualiteit en zelfvertrouwen dat van de kaart was. Hebben we al gezegd dat ze ook adembenemend mooi is? Dat hadden we moeten doen, want dit lange en lieflijke, elegante maar rauwe model combineert wilde aardbeienblonde looks met perfecte tengere natuurlijke borsten, een lieverdkontje en vooral die recht-tussen-de-ogen-blik die zegt: 'Ik ga naar blaas je geest'. De casting was zo goed dat we meteen begonnen met het maken van de erotische speelfilm 'Go Bad' en het was alles waar we op hadden kunnen hopen. Het bondage-lite thema met strappy leren lingerie en Anna die helemaal alleen haar ding doet met slechts een enkele stoel een camera en haar onmogelijke lichaam was op zijn zachtst gezegd sensationeel. Als je haar profiel en haar werk bij ons niet hebt bekeken, mis je echt iets. Meld u vandaag nog aan en zorg ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden wanneer Anna Lisa of een van onze andere prachtige internationale modellen een sensationele nieuwe video uitbrengt.
Bekijk meer
Nieuw gezicht
Nov. 07, 2022
Waarom komen er zoveel mooie vrouwen uit Oekraïne? We kunnen die vraag niet beantwoorden, maar we kunnen je wel de meest artistieke verzameling erotische modellenvideo's op aarde presenteren en veel hiervan bevatten de betoverende dames van Oekraïne. Layla Balan is een schoonheid uit dit geweldige land die echt doorbreekt. Haar sculpturale kenmerken zijn net zo exotisch en betoverend als elke Oost-Europese hottie, maar haar donkere haar, betoverende bruine ogen en hemelse mokka-teint maken haar allesbehalve typerend voor de prachtige vrouwen uit dit land. Layla is relatief nieuw op het gebied van erotisch modellenwerk en heeft niettemin hard gewerkt om een verbluffend oeuvre op te bouwen dat je sprakeloos zal maken. Haar korte speelfilm New Face , uitgebracht in februari 2021, is een meesterwerk van smaakvolle provocatie dat je absoluut niet wilt missen. Layla verbluft haar publiek vanaf het eerste frame in een vloeiende jurk van luipaardleer die uiteindelijk wordt weggegooid om haar bondage-lite, leren lingerie te onthullen. Maar dat alles is nog maar het begin! Je wordt dan frame voor frame, curve voor curve en beweging voor erotische beweging geleid naar een visie van schoonheid, alleen gekleed in dijhoge lakleren laarzen en kousen die je scherm misschien wel doen smelten. Je zult niet geloven dat dit Layla's eerste volledige scène was na haar castingvideo die slechts een paar dagen eerder dat jaar werd uitgebracht. Als er ooit een puur natuurtalent op het toneel verscheen, dan was dit Layla. We zijn enorm dankbaar dat ze ons sindsdien heeft blijven verbazen met nog uitzonderlijker werk, waaronder titels als Glitterati en Dream Factory. Layla, geboren op 28 september 1998, groeide op in Oekraïne. Ze is nu een Canadees staatsburger en houdt van haar nieuwe huis. Met haar slanke lichaam, kleine natuurlijke borsten, perfect gebogen kont en kenmerkende wuivende dansbewegingen, is deze hottie echt een opmerkelijke vondst die alle liefhebbers van uitzonderlijke schoonheid en fijne erotische modellen niet mogen missen. Haar adembenemende uiterlijk en zelfverzekerde, extraverte karakter hebben haar tot een favoriet gemaakt, niet alleen bij Superbe-fans, maar zelfs bij onze wereldberoemde partners bij Playboy. Je kunt hier op het YouTube-kanaal van Playboy Plus genieten van meer van haar uitstekende werk. Als Layla niet meebeweegt met de muziek en haar betoverde fans hypnotiseert, is deze godin met donkere ogen te vinden als model voor tijdschriftomslagen of hard aan het werk in de mode-industrie. heeft een echt hart van goud en is een levenslange dierenvriend. Zoals altijd spreekt ze niet alleen het gesprek, maar wandelt ze ook. Ondanks haar drukke levensstijl zorgt ze ervoor dat ze elke week wat tijd vrijmaakt om vrijwilligerswerk te doen bij haar plaatselijke dierenopvangcentrum.
Bekijk meer