Ny model - Elsa Lind

Vi er glade for at kunne byde halv svensk, halv russisk skønhed Elsa Lind velkommen til Superbemodels.com! Hendes casting video falder på hjemmesiden 17. maj, og hendes polaroids kort efter.

Du ville aldrig gætte det fra at se på denne sexede 21-årige model, men Elsa er en selv beskrevet "nørd" med en kærlighed til anime, videospil og endda live action-rollespil. Hun er en verdensrejsende, efter at have boet i Tokyo, Singapore og et par andre steder i Asien for sit modelarbejde. Og på grund af sin svenske far har hun også brugt meget tid i Skandinavien og Europa. Hun er også en foodie med kærlighed til enhver form for asiatisk mad, så længe det ikke er for krydret. Se Elsas profil her.

Sæt mig i gang
Jun. 28, 2022
Raffineret, elegant, kæbefaldende underspillet skønhed, der får dig til at tage et andet, tredje og derefter et fjerde blik på denne fantastiske unge kvinde fra Ukraine. I Start Me Up tager Julia Bar den ultimative fantasy-drømmesekvens til nye niveauer af raffineret erotik. Hendes korte sorte kjole, udsøgte sorte lingeri og tilspidsede sorte høje hæle i en visuelt slående kontrast til den uberørte helt hvide baggrund i hendes luksuriøse omgivelser. Fra det allerførste billede vil du gerne se mere og tag ikke fejl, Julia ved det også. Hendes drømmende legende humør afslører bare lidt ad gangen og trækker dig ind i hendes sanselige verden af intime, erotisk selvudforskning. Hendes lange slanke ben bliver endnu mere elegante af hendes sexede høje hæle, og efterhånden som hendes humør bliver mere legende, ser vi, hvor kunstfærdigt hun bruger sin kjole som en rekvisit til at vise, skjule og afsløre alt på samme tid. Kjolen er dog hurtigt tabt, og vi kan se, at Julia er lige så behagelig kun i sit udsøgte lingeri, som hun var fuldt påklædt. Denne model er ren sofistikeret elegance fra hovedet til tæerne. En langsom striptease udføres til perfektion med al stilen og klassen fra et high fashion fotoshoot, og når Julia endelig kasserer lingeri, vil du stå målløs. Denne perfekte skønhed, nøgen til kameraet bortset fra hendes høje hæle, driller fuldt ud og udfordrer sit publikum til at nyde hver eneste nuance, kurve og linje i hendes udsøgte krop. Har der nogensinde været sådan en perfekt fisse, buet røv og himmelske, små, helt naturlige bryster med i en Superbe Models-video? Alle vores modeller er drop dead gorgeous, men hver og en er speciel og unik, og Julia er lige så speciel. Da vi nærmer os slutningen af rejsen med Julia, sørger hun for at bruge masser af tid på at fokusere på sin perfekte fisse på den mest smagfulde, erotiske og sensuelle måde. Stol på os, du har ikke set noget lignende før. Du skal gå derovre lige nu , før der sker noget med dette stykke erotisk kunst, der er bestemt til historiebøgerne. Husk at passe på de smukke lange slikker, som Julia har gemt til dig i denne funktion. Bliv ikke fristet til at springe videre, ellers kan du gå glip af dem, og det ønsker du bestemt ikke. Når Julia ikke blæser tankerne foran kameraet, elsker hun at danse, vandre og læse. Hun er en udendørs pige, der også elsker en god bog. Alenetid er vigtig for hende, men det er hendes venner og familie også. Hun har modelleret i nogle år nu og laver bølger i modebranchen. Denne skarpe unge dame har en meget lys fremtid foran sig, uanset hvilken vej hun vælger at gå, men hvis du vil nyde hendes enestående nøgne modelarbejde, mens du stadig kan, så spild ikke mere tid. Du kan finde hende på nogle af vores partnerwebsteder, herunder Watch4Beauty og Xerotica . Sørg for at give hende en stor varm velkomst til Superbe Models-familien, og lad hende vide, hvor meget hendes arbejde virkelig er værdsat.
Se mere
Hollywood drømme
Nov. 28, 2022
Kate Cross har en engels sødme, hjertet af et ægte Hollywood-vildbarn og et overnaturligt væsens forførende kræfter. Vi afslørede denne skjulte perle af talent i maj 2022 og vidste, at vi var nødt til at bevæge os hurtigt for at fange al den uimodståelige utæmmede energi på kameraet, før den gled gennem fingrene på os. Slutresultatet er virkelig noget at se. Arbejdstitlen var altid 'Hollywood Dreams', men vi vidste, at vi havde ramt noget væsentligt for Kates sande natur med det samme, så vi besluttede at beholde det til den endelige udgivelse. Amerika er de fries land og har altid budt folk velkommen fra hele kloden, så dette var et match lavet i den erotiske biografhimlen. Det, der var en uformet idé, tog hurtigt form, da vi lod Kate være Kate og gøre hendes ting ude langs det gyldne sand på den ikoniske Venice Beach, rammen om så mange film og bevægelser fra de frihedselskende 1960'ere og frem. Alt, hvad vi skulle gøre, var at følge de varme shorts og den perfekte røv, mens hun cyklede ned ad boulevarden. Vi sørgede for at få et billede af denne udsøgte blonde skønhed foran det berømte Hollywood-skilt, men selvfølgelig, sandheden er, at denne film altid ville ende indendørs i en klassisk tinsel-bylejlighed, hvor store drømme drømmes og tilbud er lavet. Kate fanger ubesværet den skøre, medfødte, rå og forførende seksualitet i verdens mest berygtede filmby. Det private show, hun lavede til slutscenen, satte pulsen op og var en tur-on for hele produktionsholdet. Denne kortfilm er et must-see, hvis du elsker erotisk nøgenbiograf og er nostalgisk til de store filmepoker i Hollywood. Tjek Kates profil i dag, og sørg for at abonnere, så du aldrig går glip af en ny udgivelse.
Se mere