Hollywood drømme

Kate Cross har en engels sødme, hjertet af et ægte Hollywood-vildbarn og et overnaturligt væsens forførende kræfter. Vi afslørede denne skjulte perle af talent i maj 2022 og vidste, at vi var nødt til at bevæge os hurtigt for at fange al den uimodståelige utæmmede energi på kameraet, før den gled gennem fingrene på os.


Slutresultatet er virkelig noget at se. Arbejdstitlen var altid 'Hollywood Dreams', men vi vidste, at vi havde ramt noget væsentligt for Kates sande natur med det samme, så vi besluttede at beholde det til den endelige udgivelse. Amerika er de fries land og har altid budt folk velkommen fra hele kloden, så dette var et match lavet i den erotiske biografhimlen.


Det, der var en uformet idé, tog hurtigt form, da vi lod Kate være Kate og gøre hendes ting ude langs det gyldne sand på den ikoniske Venice Beach, rammen om så mange film og bevægelser fra de frihedselskende 1960'ere og frem. Alt, hvad vi skulle gøre, var at følge de varme shorts og den perfekte røv, mens hun cyklede ned ad boulevarden.


Vi sørgede for at få et billede af denne udsøgte blonde skønhed foran det berømte Hollywood-skilt, men selvfølgelig, sandheden er, at denne film altid ville ende indendørs i en klassisk tinsel-bylejlighed, hvor store drømme drømmes og tilbud er lavet.


Kate fanger ubesværet den skøre, medfødte, rå og forførende seksualitet i verdens mest berygtede filmby. Det private show, hun lavede til slutscenen, satte pulsen op og var en tur-on for hele produktionsholdet.


Denne kortfilm er et must-see, hvis du elsker erotisk nøgenbiograf og er nostalgisk til de store filmepoker i Hollywood. Tjek Kates profil i dag, og sørg for at abonnere, så du aldrig går glip af en ny udgivelse.

Casting Adrianna Babin
Jan. 11, 2023
Adrianna Babin er et af de sjældne fund af autentisk skønhed og uskyld, der finder vej til et tilbedende publikum i den erotiske nøgenbiografverden. Vi opdagede denne søde, utroligt sensuelle unge kvinde i februar 2021 og blev enige om at vise hende med i en castingvideo, der er blevet noget af en legende. Hvis du nogensinde har drømt om nabopigen, kæresten på næste etage i din kontorbygning, eller pigen med det mystiske smil, der kun ses flygtigt i bussen eller toget eller forsvinder rundt om hjørnet af en travl gade, så er Adriana modellen til dig. Alt ved denne unge kvinde skreg autentisk på dagen for videooptagelsen. Selvfølgelig er alle lidt nervøse på disse optagelser, det er det, der gør dem så vanedannende at se og så eksplosivt erotiske, når de kommer rigtigt ud. Vores dag med Adriana tog hele denne stemning til et nyt niveau og skinner igennem på skærmen. Vi elsker, at hun gik fra en sød pige, der fanger din opmærksomhed, når hun slentrer forbi dig på gaden, til en massiv bølge af ungdommelig erotik på så kort tid. Hendes lange brune hår, hendes søde smil og udsøgte krop med små, helt naturlige bryster gjorde hende til en skønhedsvision, der råber på at blive fanget for altid. Selvom der sjældent var tvivl om succesen med optagelserne efter de første øjeblikke, kunne vi ikke have forudset, hvor godt det gik med at fange den kæbefaldende blanding af uskyldig sødme og rå, ustoppelig sensualitet, som østeuropæiske kvinder synes at have i sådan overflod. Tag det fra os, medmindre du redder et liv, stop hvad end du laver lige nu og tjek Adrianas profil, og tilmeld dig, hvis du ikke allerede har gjort det, og se hendes casting-video. Du kan virkelig ikke gå galt med en model så sød og uimodståelig som Adrianna Babin.
Se mere
Spionhistorie
Nov. 16, 2022
Der er tidspunkter, hvor du spekulerer på, om en kvinde ikke bare er for varm, for sensuel, for smuk og generelt for stærkt erotisk til at blive sluppet løs på den intetanende offentlighed. Bare for sjov. Der er aldrig et tidspunkt, hvor ekstrem tiltrækning, skønhed og utrolig selvtillid på niveau med A-liste filmstjerner bør gemmes væk, og det er derfor, Loraine Lanvi kommer til at blæse dit sind. Vi blev introduceret til denne bemærkelsesværdige erotiske nøgenmodel i oktober 2022 og vidste, at vi var nødt til at udgive noget hurtigt for at fange øjeblikket. Loraine er fra det lidet kendte og endnu mindre berejste land Moldova, hvilket kun bidrager til denne sensationelle skønheds mystik. Loraine gav os en så intens stemning af seksuelle intriger, at vi besluttede at udforske dette tema og valgte titlen 'Spy Story' til hendes første film med os. Den resulterende produktion faldt ud af hitlisterne med hensyn til erotisk intensitet, gammeldags sensuel tiltrækning og den altid fascinerende idé om femme fatale. For alt, hvad vi ved, er Loraine den kvinde, og med sin evne til at fange sit publikum og spolere dem til en lingeri-kasserende, honningdryp langsom, intenst sensuel oplevelse er der al mulig grund til at tro, at hun kunne bringe verdensledere i knæ foran hende. Tror du vi overdriver? Tag et kig på stillbillederne fra dette sensationelle korte indslag, og du vil begynde at tro. Dette er en fest for sanserne, som i tidligere tider kun ville have været forbeholdt konger og herrer, men ikke mere. Fra det udsøgte sorte blondeundertøj, der langsomt er forladt, til Loraines rige, eksotiske, hjertestoppende skønhed, er denne produktion virkelig uforglemmelig. Tag dig tid lige nu til at tjekke denne sensationelle models profil. Tilmeld dig i dag for at sikre dig, at du aldrig går glip af udgivelsen af en ny video fra Loraine eller nogen af de modeller som hende i Superbe Models-kataloget.
Se mere