Vi presenterer Natali Nix

Vi var heldige å møte Natali Nix rett i begynnelsen av hennes karriere som kunstnerisk nakenmodell. Tilbake i juli 2021 hadde hun nettopp bestemt seg for å avsløre sin naturlige sensualitet og gave til opptreden for et bredere publikum. Stjernene var på linje og vi var på rett sted til rett tid.


Det er vanskelig å ikke bli forelsket i en kjæreste som er så nydelig som Natali, og hun vet absolutt hvordan hun skal bruke denne kvaliteten til en utrolig effekt på kameraet. Det er noe med denne hviterussiske kjæresten som går på stram bånd mellom et seksuelt villbarn, nabojenta og den totale jenta du vil lage til din egen for livet.


Natali fant føttene så raskt med tanke på hennes uerfarenhet at det nesten satte oss på vakt. Den motstridende blandingen av sjenert selvtillit, søt eleganse og kraftig kroppskunst er forvirrende på alle de riktige måtene, trekker inn et betatt publikum og får deg til å ønske å lære mer om denne forlokkende gåten med forførelse.


Hennes lange svarte hår, delikat avsmalnende myke, bleke lemmer, perfekte helt naturlige små bryster og nydelige mellomstore buede rumpe ble fremhevet perfekt i den korte hvite kjolen hennes med en helt hvit bakgrunn. Når kjolen slapp av og Natali satte opp det søteste showet for oss i det svarte blondeundertøyet hennes, visste vi at vi hadde en klassisk casting-video på gang.


Choker-kjedet i skinn, svarte stiletto-høye hæler og snøret BH var en kombinasjon fra himmelen laget av gudene for henne. Vi elsket alt med å lage denne shooten, og Natalis tillit til sin egen kropp, utrolige skjønnhet og sanselige erotiske natur ble perfekt inn i kunstverket som ble det endelige resultatet.


Sjekk ut profilen hennes for å lære mer om denne opprørende skjønnheten fra Hviterussland, og sørg for å registrere deg for aldri å gå glipp av en ny utgivelse fra noen av våre fantastiske modeller.