Vi presenterar Natali Nix

Vi hade turen att träffa Natali Nix redan i början av hennes karriär som konstnärlig nakenmodell. Tillbaka i juli 2021 hade hon precis bestämt sig för att exponera sin naturliga sensualitet och gåva för uppträdande för en bredare publik. Stjärnorna var i linje och vi var på rätt plats vid rätt tidpunkt.


Det är svårt att inte bli kär i en så vacker älskling som Natali och hon vet verkligen hur man använder denna kvalitet till otrolig effekt på kameran. Det är något med den här vitryska snyggingen som går i linan mellan ett sexuellt vildbarn, granntjej och en total brud som du vill göra din egen för hela livet.


Natali hittade fötterna så snabbt med tanke på hennes oerfarenhet att det nästan gjorde oss ur vakt. Den motstridiga blandningen av blygt självförtroende, söt elegans och kraftfull kroppskonst är förvirrande på alla de rätta sätten, drar till sig en fängslad publik och får dig att vilja lära dig mer om denna lockande förförelsegåta.


Hennes långa svarta hår, delikat avsmalnande mjuka bleka lemmar, perfekta helt naturliga små bröst och underbara medelstora svängda rumpa visades upp perfekt i hennes korta vita klänning med en helvit bakgrund. När klänningen väl lossnat och Natali satte upp den sötaste showen för oss i sina svarta spetsunderkläder visste vi att vi hade en klassisk castingvideo på gång .


Chokerhalsbandet i läder, svarta stilettklackar och spetsbh var en kombination från himlen gjord av gudarna bara för henne. Vi älskade allt med att göra den här fotograferingen och Natalis förtroende för sin egen kropp, otroliga skönhet och sensuella erotiska natur smälte perfekt in i konstverket som blev det slutliga resultatet.


Kolla in hennes profil för att lära dig mer om denna upprörande skönhet från Vitryssland och se till att registrera dig för att aldrig missa en ny release från någon av våra fantastiska modeller.