Casting Mara Blake

Den slående smukke Mara Blake kom første gang på vores radar i april 2021, og den resulterende video fra det møde fortsatte med at være noget uforglemmeligt i Superbe Models katalog over fremragende erotisk kunstbiograf. Denne kæbefaldende smukke model havde allerede adskillige års erfaring som professionel modemodel på det tidspunkt, men var relativt ny i verden af nøgenkunstperformance.


I castingvideoen blev vi chokerede og charmerede over at se denne rå, vilde skønhed forvandle sig fra den varme, sofistikerede pige, du er fascineret af på tværs af et selskabslokale eller til en high-end fest, til din sensationelle filmscene, fantasigudinde for erotisk forførelse .


Vi elsker altid kontraster hos Superbe, og det er derfor, Mara gjorde et så utroligt indtryk på hele vores besætning. Hendes uddannede, veltalte og kultiverede holdning vækker allerede din interesse, men så blæser den langsomme frigivelse af sammenrullet sensualitet dig væk, endnu mere, når du ser, hvor stramt den er blevet kontrolleret.


Mara var øjeblikkeligt elskerinde for sit domæne fra det øjeblik, kameraerne rullede, hvilket gjorde alle til ro med det samme. Hendes mange års erfaring på catwalks i Europa og andre steder var ubestridelig, da hun strøg sit elegante, lingeri-klædte stel rundt i vores studie.


Da det blev tid til at blotte alt, kunne vi se, at denne modemodel altid havde været en nøgen erotisk model, der ventede på at slippe fri hele sit liv. Denne udsøgte unge kvinde blev lavet af hendes smukke lange brune hår helt ned til hendes elegante tæer for at blive nydt af millioner af tilbedende fans på skærmen.


Du ville være ret fascineret, hvis du ikke allerede har set Mara i aktion. Gå over til hendes profil lige nu, og hvis du ikke er medlem, så tilmeld dig i dag for at se hendes opsigtsvækkende casting-video og mange flere, der bare kan lide den.

Vi præsenterer Lana Lane
Jan. 03, 2023
Lana Lane er en fantastisk ung model, der lavede sin castingvideo med os i oktober 2021. Siden da er hun gået med at gøre store ting i verden af nøgen erotisk modellering, men for os vil hun altid være den fortryllende ukrainske skønhed, der afvæbnede os med hendes underspillede charme og vildt spændende flotte udseende. Alle vores modeller er unikke, og Lana er bestemt et enestående fænomen. Ved første øjekast har hun den hypnotiserende tillokkelse af den pige, du ser gennem en menneskemængde på den travle pendling hjem og spekulerer på, om du kan finde de rigtige ord til at henvende dig til hende. Når du kommer tæt på og taler til hende, indser du hurtigt, at du har ramt det rene guld. Selv vi blev overraskede, da hun frigjorde sin erotiske vilde side, og valget af lingeri til denne optagelse var perfekt til hendes udsøgte mellemstore helt naturlige bryster. Den delikat snørede, lyseblå åben-cup bh fremviste hendes kurver og linjer til erotisk perfektion. Hos Superbe Models elsker vi modeller, der er komfortable med at udstille deres sensualitet, og Lana blæste os simpelthen omkuld, når hun slog sit skridt, svajende og bevægede sig forførende til midtempo-beats, der subtilt trækker dig ind i hendes private verden af selvudforskning. Hendes lange lemmer og bløde blege teint var det perfekte modspil til den intense langsomme forbrænding af hendes medfødte seksuelle råhed. Hvis hver model var som Lana, ville vores job være let, men at finde talenter som hendes er langt sværere, end du måske forestiller dig. Da vi var blevet enige om optagelsen, var det tid til at vælge en kulisse. Helhvidt kan være risikabelt for nogle modeller, men Lana havde ingen problemer med det intense fokus, som en ren baggrund som denne leder til den kvindelige form. Tag dig tid lige nu til at besøge hendes profil og lære denne forbløffende model mere intimt at kende.
Se mere
Gå dårligt
Jan. 09, 2023
Anna Lisa har noget, som kun russiske modeller bringer til kameraet. Vi blev først præsenteret for hende i marts 2021 og vidste med det samme, at vi var nødt til at få noget på film hurtigt, før denne vilde fugl måtte flyve væk. Dette førte til skabelsen af to utrolige stykker erotisk kunst, der blev filmet hurtigt efter hinanden. I hendes casting-video kom hendes trodsige, næsten utålmodige selvtillid ind på skærmen på måder, vi ikke kunne have forudset, mens vi arbejdede med hende i studiet. Da vi havde en chance for at stå tilbage og se, hvad der var blevet fanget, blev vi blæst omkuld. Hvis der nogensinde har været en seksuel rebel uden en årsag fra det 21. århundrede, så måtte det være denne pige. Anna havde allerede arbejdet som modemodel og gået landingsbanerne fra New York til Paris, Tokyo og Rom, og al denne utrolige oplevelse eksploderede, da vi havde hende i studiet. Sexede positurer, forførende udfordrende blikke, sensualitet og selvtillid, der ikke var på hitlisterne. Fik vi nævnt, at hun også er drop-dead smuk? Det burde vi have, fordi denne lange og dejlige, elegante, men rå model kombinerer vilde jordbærblonde looks med perfekte små naturlige bryster, en kæresterøv og mest af alt det lige-mellem-øjne-blik, der siger 'Jeg vil blæse dit sind'. Castingen var så god, at vi straks gik i gang med at lave det erotiske indslag 'Go Bad', og det var alt, hvad vi kunne have håbet på. Bondage-lite-temaet med strappy læderlingeri og Anna, der gjorde sit helt alene med kun en enkelt stol, et kamera og hendes umulige krop var mildest talt sensationelt. Hvis du ikke har tjekket hendes profil og hendes arbejde hos os, så går du virkelig glip af noget. Tilmeld dig i dag, og sørg for at få besked, når Anna Lisa eller nogen af vores andre smukke internationale modeller udgiver en sensationel ny video.
Se mere