Rollebesetning av Mara Blake

Den slående vakre Mara Blake kom først på radaren vår i april 2021, og den resulterende videoen fra det møtet ble noe uforglemmelig i Superbe Models-katalogen over enestående erotisk kunstkino. Denne utrolig lekre modellen hadde allerede flere års erfaring som profesjonell motemodell på den tiden, men var relativt ny i verden av nakenkunst.


I castingvideoen ble vi sjokkert og sjarmert over å se denne rå, ville skjønnheten forvandle seg fra den varme, sofistikerte jenta du er fascinert av over et selskapslokale eller på en high-end fest, til din sensasjonelle filmscene, fantasigudinnen for erotisk forførelse .


Vi elsker alltid kontraster hos Superbe, og det er derfor Mara gjorde et så utrolig inntrykk på hele mannskapet vårt. Hennes utdannede, veltalte og kultiverte peiling vekker allerede din interesse, men den langsomme utgivelsen av sammenrullet sensualitet blåser deg bort, enda mer, når du ser hvor tett den har blitt kontrollert.


Mara var øyeblikkelig elskerinnen til domenet sitt fra det øyeblikket kameraene rullet og satte alle til ro med en gang. Hennes årelange erfaring på catwalkene i Europa og utover var ubestridelig da hun struttet sin elegante, undertøyskledde ramme rundt i studioet vårt.


Da det var på tide å blotte alt vi kunne se at denne motemodellen alltid hadde vært en naken erotisk modell som ventet på å slippe fri hele livet. Denne utsøkte unge kvinnen ble laget av det vakre, lange brune håret helt ned til de elegante tærne for å nytes av millioner av beundrende fans på skjermen.


Du ville ha rett til å bli fascinert hvis du ikke allerede har sett Mara i aksjon. Gå over til profilen hennes akkurat nå, og hvis du ikke er medlem, registrer deg i dag for å se hennes oppsiktsvekkende casting-video og mange flere som liker den.

Disco Dead
Okt. 06, 2022
Serena Wood er en modell uten like som vi har castet på Superbemodels.com. Du vet nå at standardene våre er høye og hver modell er helt fantastisk, men legg til det ekte talentet på scenen og nivået av erotisk sensualitet blir tatt opp et nytt nivå som må sees for å bli trodd. Denne ildkulen av ulmende intensity ble født i Ukraina i 1992, har langt mørkt hår, uendelig nydelige ben, en perfekt medium rumpe og store helt naturlige bryster som vil gjøre deg besatt av å finne ut mer om henne. Dette er en nattklubbs dreamgirl-fantasi som du ikke vil kunne ignorere. Serena ble først kjent med oss i februar 2021, og vi visste fra begynnelsen at hun måtte ha sitt eget erotiske trekk. Å utstråle en selvsikker seksualitet fant sjelden at hun var en umiddelbar naturlig på skjermen. Når du ser henne i Disco Dead , hennes debutforestilling, vil du forstå nøyaktig hva vi mener. Gitt at hun er en profesjonell sceneutøver, var det bare logisk å velge en setting som tillot Serena å vise frem hele spekteret av talentene hennes. En enkel erotisk video med denne uhyggelige skjønnheten ville vært utrolig, men legg til dette hennes hypnotiserende dansebevegelser og resultatene er rett og slett oppsiktsvekkende. Vi bestemte oss sammen for at diskotemaet ville tillate henne å uttrykke seg mer fullstendig, så Serena koordinerte med garderobepersonalet vårt for å velge en rekke antrekk som vil gjøre deg lamslått, spent, andpusten og vil ha mer. Fra de lårhøye sølvdisco-støvlene til discoperlene og thong, vil du bli helt betatt. Den positive poengsummen samsvarte perfekt med Serenas uhemmede selvtillit foran kameraet, og det ble raskt tydelig hva dette forbløffende unge talentet er i stand til. Den erotiske striptease vi var vitne til kunne bare ha blitt utført av noen med en dyp kjærlighet til seksuell selvutfoldelse og erotikk. Hvis du av en eller annen gal grunn ikke allerede har sett dette mesterverket av sjanger sensuell performancekunst, sørg for å sjekke det ut i dag. Du vil ikke bli skuffet, og vi er sikre på at den fantastiske Serena Wood vil bli en av dine faste favoritter i den kunstneriske nakenmodellscenen. Du kan finne mange flere vakre kvinner som Serena på våre partnersider, inkludert Babes Archives og Neurotica . For de aller siste utgivelsene, sørg for å registrere deg hos Superbemodels.com i dag.
Se mer