Lancering van de site - AmelieLou.com

We zijn verheugd onze samenwerking met Amelie Lou aan te kondigen bij de lancering van haar nieuwe website, AmelieLou.com ! Amelie was een van onze favoriete modellen, zelfs voordat we met Superbe Models begonnen, dus we zijn enthousiast om aan haar persoonlijke website te werken.

We zullen haar helpen bij het maken van inhoud, het beheren van de backend van de site en wat klantenservice. Maar dit is echt Amelie's project en ze werkt er elke dag aan.. klantenservice doen, inhoud uploaden, selfies en persoonlijke video's maken en chatten met fans.

De site heeft ook een aantal coole functies. We houden van haar My Life-video's die een kijkje geven in het echte leven van Amelie. En ze heeft die mogelijkheid toegevoegd voor fans om te kiezen uit tekstchat, telefoonchat en zelfs videochat met haar.

Ze geeft momenteel een tijdelijke korting, tot 75%, op lidmaatschappen, dus pak het nu het nog kan en steun dit geweldige model.

Maak kennis met Sasha Koval
Nov. 21, 2022
Jongens, het is tijd om weer verliefd te worden. Sasha Koval is een zeldzame vondst die je versteld zal doen staan en je op het volgende vliegtuig naar Minks, Wit-Rusland zal laten springen om je eigen versie te vinden van deze extraverte feestmeid die er dol op is om op te treden voor de camera en vrolijke sensualiteit van haar uitstraalt mooi blond haar tot aan haar schattige geverfde tenen. Sasha vond ons in juli 2021 en we hadden geen idee wat we konden verwachten toen ze door onze deuren naar binnen stuiterde. Alleen al door haar zelfvertrouwen was een castingvideo een zekerheid en haar adembenemend mooie Oost-Europese blondharige uiterlijk viel niet te ontkennen. De resulterende erotische charmegranaat is wat je zult vinden in haar unieke, leuke castingvideo. Elke casting is uniek en elk model, ongeacht hoe ervaren of hoe natuurlijk ze in de rol van verleidster op het scherm vallen, heeft nog wat richting nodig. Het is hoe ze deze begeleiding waarmaken die een nieuwe actrice in de erotische filmwereld kan maken of breken, dus er zijn altijd een paar zenuwen aan beide kanten van de camera. Op de dag van haar filmopnames bracht Sasha het helemaal mee en nog wat. Haar fotoshoot poseren was wild, rauw, seksueel en onweerstaanbaar. Haar naaktfoto's stelden niet alleen iedereen op hun gemak, maar slaagden erin om de hele crew en zelfs Sasha zelf op te winden, zoals ze vrijelijk zou toegeven. Als een totale club- en dansmuziekliefhebber, is ritme vanzelfsprekend voor de Wit-Russische schoonheid. Elke beweging is gevuld met leven, liefde, sensualiteit en een echte lust voor ervaring in het moment. Of ze nu in lingerie, naakt of volledig gekleed is, Sasha is een sensueel wezen wiens diepe, verleidelijke innerlijke aard gewoon niet kan worden ontkend. Edelstenen zoals Sasha Koval zijn zeldzaam, zelfs in onze branche. Ga nu naar haar profiel en zorg ervoor dat je meer te weten komt over deze ongelooflijke schoonheid uit de oude stad van Minsk.
Bekijk meer