Lansare site - AmelieLou.com

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Amelie Lou în lansarea noului ei site web, AmelieLou.com ! Amelie a fost unul dintre modelele noastre preferate, chiar înainte de a începe Superbe Models, așa că suntem încântați să lucrăm pe site-ul ei personal.

O vom ajuta să creeze conținut, să gestioneze backend-ul site-ului și unele servicii pentru clienți. Dar acesta este cu adevărat proiectul lui Amelie și lucrează la el în fiecare zi... dând servicii pentru clienți, încărcând conținut, creând selfie-uri și videoclipuri personale și discutând cu fanii.

Site-ul are și câteva caracteristici interesante. Ne plac videoclipurile ei My Life, care oferă o privire în viața reală a lui Amelie. Și ea a adăugat această capacitate pentru fani de a alege dintre chat text, chat telefonic și chiar chat video cu ea.

Ea oferă o reducere limitată de timp, de până la 75%, la abonamente chiar acum, așa că obțineți-o cât puteți și susține acest model minunat.

Vă prezentăm Sasha Koval
Nov. 21, 2022
Băieți, este timpul să vă îndrăgostiți din nou. Sasha Koval este o descoperire rară, care vă va uimi mințile și vă va face să sari în următorul avion spre Minks, Belarus, pentru a găsi propria ta versiune a acestei petrecărețe iubitoare, care pur și simplu iubește să cânte în fața camerei și emană din ea senzualitate iubitoare de distracție. păr destul de blond până la degetele ei drăguțe pictate. Sasha ne-a găsit în iulie 2021 și nu aveam idee la ce să ne așteptăm când a sărit pe ușile noastre. Doar încrederea ei a făcut ca un videoclip de casting să fie un lucru sigur, iar aspectul ei superb, cu părul blond est-european, era de netăgăduit. Grenada de farmec erotic rezultată este ceea ce veți găsi în videoclipul ei de casting unic distractiv. Fiecare casting este unic și fiecare model, indiferent cât de experimentat sau cât de natural se încadrează în rolul de seducatoare de pe ecran, mai are nevoie de o anumită direcție. Acesta este modul în care se ridică la înălțimea acestei îndrumări care poate face sau distruge o nouă actriță în lumea cinematografiei erotice, așa că există întotdeauna câțiva nervi de ambele părți ale camerei. În ziua filmării sale, Sasha l-a adus în totalitate și apoi ceva. Pozatul ei la ședința foto a fost sălbatică, crudă, sexuală și irezistibilă. Fotografiile ei nud nu numai că i-au liniștit pe toți, dar au reușit să atragă tot echipajul și chiar și pe Sasha însăși, așa cum ar recunoaște în mod liber. Fiind un pasionat total de club și muzică dance, ritmul vine de la sine în frumusețea Belarusului. Fiecare mișcare este plină de viață, dragoste, senzualitate și o adevărată poftă de experiență în acest moment. Indiferent dacă este în lenjerie intimă, goală sau îmbrăcată complet, Sasha este o ființă senzuală a cărei natură interioară profundă seducătoare pur și simplu nu poate fi negată. Pietre prețioase precum Sasha Koval sunt rare chiar și în industria noastră. Accesați profilul ei chiar acum și asigurați-vă că aflați mai multe despre această frumusețe incredibilă din vechiul oraș Minsk.
Vezi mai mult