Ny funktion - "Introduktion" af videoer

Ny funktion - introduktion til videoer
Du har muligvis set en ny type video offentliggjort på SuperbeModels.com kaldet "Introducing" videoer. Hvad er en introduktionsvideo ?

Når vi laver en casting med en af vores nyscoutede modeller, vil vi nu samtidig optage en kort, enkel erotisk video af pigen. Disse videoer vil give dig en chance for at lære modellen lidt mere at kende... hvordan hun ser ud på film, og hvordan hun bevæger sig og handler. Ud over vores "Polaroids"-billede er disse videoer et akkompagnement til castings for at give dig en bedre ide om, hvad hver ny model handler om.

Så nyd disse nye videoer, og lær alle de fantastiske nye modeller at kende, vi bringer ombord hos Superbe Models.

Hollywood drømme
Nov. 28, 2022
Kate Cross har en engels sødme, hjertet af et ægte Hollywood-vildbarn og et overnaturligt væsens forførende kræfter. Vi afslørede denne skjulte perle af talent i maj 2022 og vidste, at vi var nødt til at bevæge os hurtigt for at fange al den uimodståelige utæmmede energi på kameraet, før den gled gennem fingrene på os. Slutresultatet er virkelig noget at se. Arbejdstitlen var altid 'Hollywood Dreams', men vi vidste, at vi havde ramt noget væsentligt for Kates sande natur med det samme, så vi besluttede at beholde det til den endelige udgivelse. Amerika er de fries land og har altid budt folk velkommen fra hele kloden, så dette var et match lavet i den erotiske biografhimlen. Det, der var en uformet idé, tog hurtigt form, da vi lod Kate være Kate og gøre hendes ting ude langs det gyldne sand på den ikoniske Venice Beach, rammen om så mange film og bevægelser fra de frihedselskende 1960'ere og frem. Alt, hvad vi skulle gøre, var at følge de varme shorts og den perfekte røv, mens hun cyklede ned ad boulevarden. Vi sørgede for at få et billede af denne udsøgte blonde skønhed foran det berømte Hollywood-skilt, men selvfølgelig, sandheden er, at denne film altid ville ende indendørs i en klassisk tinsel-bylejlighed, hvor store drømme drømmes og tilbud er lavet. Kate fanger ubesværet den skøre, medfødte, rå og forførende seksualitet i verdens mest berygtede filmby. Det private show, hun lavede til slutscenen, satte pulsen op og var en tur-on for hele produktionsholdet. Denne kortfilm er et must-see, hvis du elsker erotisk nøgenbiograf og er nostalgisk til de store filmepoker i Hollywood. Tjek Kates profil i dag, og sørg for at abonnere, så du aldrig går glip af en ny udgivelse.
Se mere
Disco Dead
Okt. 06, 2022
Serena Wood er en model som ingen anden, som vi har castet hos Superbemodels.com. Du ved efterhånden, at vores standarder er høje, og hver model er helt fantastisk, men føj til det sande talent på scenen, og niveauet af erotisk sensualitet er taget op på endnu et niveau, som skal ses for at blive troet. Denne ulmende ildkugle intensity blev født i Ukraine i 1992, har langt mørkt hår, uendelig smukke ben, en perfekt medium røv og store helt naturlige bryster, der vil gøre dig besat af at finde ud af mere om hende. Dette er en natklub-drømmepige-fantasi, der kommer til live, som du ikke vil være i stand til at ignorere. Serena blev først opmærksom på os i februar 2021, og vi vidste fra begyndelsen, at hun skulle have sit eget erotiske træk. At udstråle en selvsikker seksualitet fandt sjældent, at hun var en øjeblikkelig naturlig på skærmen. Når du ser hende i Disco Dead , hendes debutpræstation, forstår du præcis, hvad vi mener. I betragtning af at hun er en professionel scenekunstner, var det kun logisk at vælge en indstilling, der gjorde det muligt for Serena at fremvise hele rækken af sine talenter. En simpel erotisk video med denne uhyggelige skønhed ville have været utrolig, men føj hertil hendes hypnotiserende dansebevægelser, og resultaterne er direkte sensationelle. Vi besluttede sammen, at diskotemaet ville give hende mulighed for at udtrykke sig mere fuldt ud, så Serena koordinerede med vores garderobepersonale for at vælge en række forskellige outfits, der vil efterlade dig bedøvet, ophidset, forpustet og vil have mere. Fra de lårhøje disco-støvler i sølv til disco-perlerne og thong, vil du blive helt betaget. Det positive resultat matchede perfekt med Serenas uhæmmede selvtillid foran kameraet, og det blev hurtigt tydeligt, hvad dette forbløffende unge talent er i stand til. Den erotiske striptease, vi var vidne til, kunne kun være blevet udført af en person med en dyb kærlighed til seksuel selvudfoldelse og erotik. Hvis du af en eller anden skør grund ikke allerede har set dette mesterværk af genre sensuel performancekunst, så sørg for at tjekke det ud i dag. Du vil ikke blive skuffet, og vi er sikre på, at den fantastiske Serena Wood vil blive en af dine faste favoritter i den kunstneriske nøgenmodelscene. Du kan finde mange flere smukke kvinder som Serena på vores partnersider, herunder Babes Archives og Neurotica . For de allernyeste udgivelser skal du sørge for at tilmelde dig Superbemodels.com i dag.
Se mere