Ny model - Ksyusha Levedeva

Superbe Models er glade for at byde den russiske skønhed Ksyusha Levedeva velkommen til vores familie. Det kan være svært at udtale det navn, men det er det værd!
Hun er en dejlig pige, som stadig er ret ny inden for modellering, og vi er spændte på at begynde at fotografere med hende.

Casting Mia Salome
Dec. 21, 2022
Mia Salome er en ung kvinde med et virkelig fængslende eksotisk look, der kom til os i begyndelsen af 2022 og søger at udvide sin horisont inden for online modellering. Blæst bagover af vores første kontakt sørgede vi for at planlægge hende til en castingvideo , og vi tror, du vil blive lige så imponeret, som vi var, da du ser den. Denne smukke unge model har den vidunderlige egenskab, som vi elsker her hos Superbe Models, at præsentere sig selv med ubestridelige kvaliteter af uskyld, sødme og høflig intelligens, kun for derefter hurtigt at afsløre et langsomt byggede jordskælv af sensualitet og brændende erotik, der knap nok er indeholdt under overfladen. Nogle af os går svage i knæene for langt mørkt hår, østligt udseende, slanke elegante lemmer, petite helt naturlige bryster og gennemtrængende blå øjne. Hvis du tilhører den kræsne gruppe, så kommer du til at falde pladask for Mia Salome. Hun har dette look til perfektion og elsker at vise alle sine utrolige funktioner på skærmen. Uanset hvor mange casting-videoer vi laver, har nogle modeller stadig evnen til at overraske os, og Mia var bestemt en af disse. Den fantastiske europæiske brunette skønhed afslørede en krop lavet til erotisk biograf og en medfødt sensualitet, der virkelig brændte på kameraet. Nogle af besætningen måtte tage fem med det uventet eksplosive indhold, som Mia ubesværet skabte. Målet med en castingvideo er at gå under overfladen af en smuk kvindes ydre og udforske essensen af hendes sande natur. I Mia Salomes tilfælde var det, vi fandt, en verden af kraftfuld forførende erotik, som vi aldrig kunne have forudsagt ud fra hendes hengivne persona uden for kameraet. Hvis du ikke har tjekket Mias arbejde ud endnu, så gå over til hendes profil lige nu for at lære mere om denne utrolige unge dame. Handl nu, du kan takke os senere.
Se mere