Uusi malli - Ksyusha Levedeva

Superbe Models toivottaa tervetulleeksi venäläisen kauneuden Ksyusha Levedevan perheeseemme. Sitä nimeä voi olla vaikea lausua, mutta se on sen arvoista!
Hän on ihana tyttö, joka on vielä melko uusi mallintyössä, ja olemme innoissamme voidessamme aloittaa kuvaamisen hänen kanssaan.

Näyttelijät Mia Salome
Joulukuuta 21, 2022
Mia Salome on nuori nainen, jolla on todella valloittava eksoottinen ulkonäkö ja joka tuli meille alkuvuodesta 2022 ja haluaa laajentaa näköalojaan verkkomallinnuksen maailmaan. Ensimmäisestä yhteydenotostamme hämmästyneenä varmistimme, että ajoitamme hänet casting-videoon , ja uskomme, että tulet olemaan yhtä hämmästynyt kuin me, kun näet sen. Tällä upealla nuorella mallilla on se upea ominaisuus, jota rakastamme täällä Superbe Modelsissä, ja hän esittelee itsensä kiistatta viattomuuden, suloisuutensa ja kohteliaisuuden älykkyyden ominaisuuksilla vain paljastaakseen sitten nopeasti hitaan rakentamisen aistillisuuden ja polttavan erotiikan, joka on tuskin pinnan alla. Jotkut meistä heikkenevät polvissa pitkien tummien hiusten, itämaisen ulkonäön, ohuiden ja eleganttien raajojen, pienten täysin luonnollisten rintojen ja lävistävän sinisen silmän vuoksi. Jos kuulut tuohon vaativaan ryhmään, tulet menemään Mia Salomeen. Hänellä on täydellinen ilme ja hän ihailee kaikkien uskomattomien piirteidensä näyttämistä näytöllä. Huolimatta siitä, kuinka monta casting-videota teemme, jotkut mallit pystyvät silti aina yllättämään meidät ja Mia oli varmasti yksi näistä. Upea eurooppalainen ruskeaverikkö kaunotar paljasti eroottiseen elokuvaan luodun vartalon ja luontaisen aistillisuuden, joka todella palasi kameran edessä. Joidenkin miehistön täytyi ottaa viisi Mian vaivattomasti luomaa odottamattoman räjähtävää sisältöä. Casting-videon tavoitteena on mennä kauniin naisen ulkopinnan alle ja tutkia hänen todellisen luonteensa olemusta. Mia Salomen tapauksessa löysimme voimakkaan viettelevän erotiikan maailman, jota emme olisi koskaan voineet ennustaa hänen vaatimattomasta kameran ulkopuolisesta persoonasta. Jos et ole vielä tutustunut Mian töihin, siirry hänen profiiliinsa heti saadaksesi lisätietoja tästä uskomattomasta nuoresta naisesta. Toimi nyt, voit kiittää meitä myöhemmin.
Katso lisää