Új modell - Elena Max

Elena Max, a szakácsaspiráns hamarosan megjelenik a Superbe Modelsnél. Nézze meg a közelgő casting videóját, a Polaroid forgatást és a bemutatkozó videót.

Bemutatkozik Sasha Koval
Nov. 21, 2022
Srácok, itt az ideje újra szerelmesnek lenni. Sasha Koval egy ritka lelet, amely felpörgeti a fejét, és arra késztet, hogy felugorjon a következő repülőre a fehéroroszországi Minksbe, hogy megtalálja a saját verzióját ennek a kimenő bulizós lánynak, aki egyszerűen csak szeret kamera előtt fellépni, és vidám érzékiséget áraszt belőle. csinos szőke haj egészen aranyos festett lábujjaiig. Sasha 2021 júliusában talált ránk, és fogalmunk sem volt, mire számíthatunk, amikor beugrott az ajtónkon. Egyedül az önbizalma tette biztossá a castingvideót , és eleve gyönyörű kelet-európai szőke hajú külseje tagadhatatlan volt. Az így létrejött erotikus bájgránátot megtalálod az egyedülállóan szórakoztató castingvideóban. Minden casting egyedi, és minden modellnek, függetlenül attól, hogy mennyire tapasztalt vagy milyen természetesen kerül a képernyőn megjelenő csábító szerepébe, még mindig szüksége van némi irányításra. Így tesznek eleget ennek az útmutatásnak, ami új színésznővé tehet vagy megtörheti az erotikus mozi világában, így mindig van némi ideg a kamera mindkét oldalán. A forgatás napján Sasha teljesen elhozta, majd néhányat. Fényképezése vad, nyers, szexuális és ellenállhatatlan volt. A meztelen felvételei nemcsak mindenkit megnyugtattak, hanem az egész stábot, sőt magát Sashát is sikerült megfordítaniuk, ahogy azt ő szabadon bevallotta. Teljes klub- és tánczene rajongó lévén a ritmus magától értetődő a fehérorosz szépség számára. Minden mozdulat tele van élettel, szeretettel, érzékiséggel és a pillanat valódi tapasztalatvággyal. Függetlenül attól, hogy fehérneműben, meztelenül vagy teljesen felöltözött, Sasha egy érzéki lény, akinek mély, csábító belső természete egyszerűen letagadhatatlan. Az olyan drágakövek, mint Sasha Koval, még a mi iparágunkban is ritkák. Menjen most a profiljára, és győződjön meg róla, hogy többet megtudhat erről a csodálatos szépségről Minszk óvárosában.
Többet látni
Hollywoodi álmok
Nov. 28, 2022
Kate Crossban megvan az angyal édessége, egy igazi hollywoodi vadgyermek szíve és egy természetfeletti lény csábító ereje. 2022 májusában fedeztük fel a tehetség rejtett gyöngyszemét, és tudtuk, hogy gyorsan kell haladnunk, hogy mindezt az ellenállhatatlan, megszelídíthetetlen energiát a kamerán rögzítsük, mielőtt az kicsússzon az ujjaink között. A végeredmény valóban figyelemre méltó. A munkacím mindig „Hollywood Dreams” volt, de tudtuk, hogy azonnal rátaláltunk valamire, ami Kate valódi természetéhez fűződik, ezért úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a végső kiadásra. Amerika a szabadok országa, és mindig is szeretettel fogadta az embereket a világ minden tájáról, így ez a meccs az erotikus mozi mennyországában készült. A formálatlan ötlet gyorsan formát öltött, amikor hagytuk, hogy Kate legyen Kate, és végezze a dolgát az ikonikus Venice Beach arany homokja mentén, ahol a szabadságszerető 1960-as évektől kezdve megannyi film és mozgalom színhelye. Csak követnünk kellett azt a dögös rövidnadrágot és tökéletes fenekét, ahogy kerékpározott a körúton. Gondoskodtunk róla, hogy a híres hollywoodi felirat előtt kapjunk egy felvételt erről a gyönyörű szőke szépségről, de természetesen az igazság az, hogy ez a film mindig is bent, egy klasszikus talmi városi lakásban fog végződni, ahol nagy álmokat álmodnak és üzleteket kötnek. készült. Kate könnyedén megörökíti a világ leghírhedtebb filmvárosának őrült, veleszületett, nyers és csábító szexualitását. Az utolsó jelenethez általa készített privát show felpörgette a pulzusversenyünket, és az egész produkciós csapat számára beindult. Ezt a kisfilmet kötelező megnézni, ha szereti az erotikus aktmozit, és nosztalgiázik Hollywood nagyszerű filmes korszakai iránt. Nézze meg Kate profilját még ma, és iratkozzon fel, hogy soha ne maradjon le egyetlen kiadásról sem.
Többet látni
Bemutatkozik Natali Nix
Dec. 14, 2022
Szerencsések voltunk, hogy Natali Nix-szel még művészi aktmodell karrierje elején találkozhattunk. Még 2021 júliusában elhatározta, hogy természetes érzékiségét és előadói képességét szélesebb közönség elé tárja. A csillagok egybeestek, és jókor voltunk a megfelelő helyen. Nehéz nem beleszeretni egy olyan gyönyörű kedvesbe, mint Natali, és biztosan tudja, hogyan használja ezt a minőséget hihetetlen hatásra a kamerán. Van valami ebben a fehérorosz dögösben, amely kötélen sétál a szexuális vadgyerek, a szomszéd lány és a totális csaj között, akit egy életen át szeretnél magadévá tenni. Natali olyan gyorsan megtalálta a lábát, figyelembe véve a tapasztalatlanságát, hogy szinte megriadt minket. A félénk magabiztosság, az édes elegancia és az erőteljes testdísz egymásnak ellentmondó keveréke a megfelelő módon zavarba ejtő, magával ragadja a közönséget, és arra késztet, hogy többet tudjon meg a csábítás e csábító rejtélyéről. Hosszú fekete haja, finoman elvékonyodó puha, sápadt végtagjai, tökéletes, teljesen természetes, vékony keblei és gyönyörű, közepes méretű ívelt feneke tökéletesen megmutatkozott rövid fehér ruhájában, teljesen fehér háttérrel. Miután a ruha lekerült, és Natali a legaranyosabb show-t mutatta be nekünk fekete csipke fehérneműjében, tudtuk, hogy készül egy minden idők klasszikus castingvideója . A bőr nyaklánc, a fekete tűsarkú magassarkú és a fűzős melltartó mennyei kombináció volt, amelyet az istenek készítettek csak neki. Imádtunk mindent a felvétel elkészítésében, és Natali saját testébe vetett bizalma, hihetetlen szépsége és érzéki erotikus természete tökéletesen beleolvadt a műalkotásba, ami a végeredmény lett. Nézze meg a profilját, hogy többet megtudjon erről a felháborító fehérorosz szépségről, és feltétlenül regisztráljon, hogy soha ne maradjon le lenyűgöző modelleink új kiadásáról.
Többet látni