Νέο μοντέλο - Έλενα Μαξ

Η επίδοξη σεφ, Έλενα Μαξ, έρχεται σύντομα στο Superbe Models. Παρακολουθήστε το επερχόμενο casting βίντεο της, τη λήψη Polaroid και το βίντεο εισαγωγής.

Παρουσίαση της Sasha Koval
Νοε 21, 2022
Παιδιά, ήρθε η ώρα να ερωτευτούμε ξανά. Η Σάσα Κοβάλ είναι ένα σπάνιο εύρημα που θα σας κάνει να ανεβείτε στο επόμενο αεροπλάνο για το Μινκς της Λευκορωσίας για να βρείτε τη δική σας εκδοχή αυτού του εξωστρεφούς κοριτσιού που απλώς λατρεύει να παίζει στην κάμερα και να εκπέμπει διασκεδαστικό αισθησιασμό από αυτήν. όμορφα ξανθά μαλλιά μέχρι τα χαριτωμένα βαμμένα δάχτυλα των ποδιών της. Η Σάσα μας βρήκε τον Ιούλιο του 2021 και δεν είχαμε ιδέα τι να περιμένουμε όταν μπήκε μέσα από τις πόρτες μας. Η αυτοπεποίθησή της και μόνο έκανε ένα casting βίντεο σίγουρο και η ολέθρια ανατολικοευρωπαϊκή ξανθιά εμφάνιση της ήταν αναμφισβήτητη. Η χειροβομβίδα ερωτικής γοητείας που προκύπτει είναι αυτό που θα βρείτε στο μοναδικά διασκεδαστικό casting βίντεο της. Κάθε κάστινγκ είναι μοναδικό και κάθε μοντέλο, ανεξάρτητα από το πόσο έμπειρο ή πόσο φυσικά εμπίπτει στο ρόλο της σαγηνεύτριας στην οθόνη, εξακολουθεί να χρειάζεται κάποια κατεύθυνση. Είναι ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνονται σε αυτήν την καθοδήγηση που μπορεί να δημιουργήσει ή να σπάσει μια νέα ηθοποιό στον κόσμο του ερωτικού κινηματογράφου, οπότε υπάρχουν πάντα λίγα νεύρα και στις δύο πλευρές της κάμερας. Την ημέρα των γυρισμάτων της ταινίας της, η Sasha το έφερε εντελώς και μετά μερικά. Η πόζα της στη φωτογράφηση ήταν άγρια, ωμή, σεξουαλική και ακαταμάχητη. Οι γυμνές της λήψεις όχι μόνο έκαναν τους πάντες ήσυχους, αλλά κατάφεραν να στρίψουν όλο το πλήρωμα και ακόμη και την ίδια τη Σάσα, όπως θα παραδεχόταν ελεύθερα. Όντας ένας ολοκληρωτικός λάτρης του κλαμπ και της χορευτικής μουσικής, ο ρυθμός έρχεται φυσικά στη Λευκορωσίδα ομορφιά. Κάθε κίνηση είναι γεμάτη ζωή, αγάπη, αισθησιασμό και μια πραγματική επιθυμία για εμπειρία στη στιγμή. Είτε είναι με εσώρουχα, είτε γυμνή είτε πλήρως ντυμένη, η Σάσα είναι ένα αισθησιακό ον του οποίου η βαθιά σαγηνευτική εσωτερική φύση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Πολύτιμοι λίθοι όπως η Sasha Koval είναι σπάνια ακόμη και στον κλάδο μας. Πηγαίνετε στο προφίλ της αυτή τη στιγμή και φροντίστε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την απίστευτη ομορφιά από την παλιά πόλη του Μινσκ.
Δείτε περισσότερα
Hollywood Dreams
Νοε 28, 2022
Η Κέιτ Κρος έχει τη γλύκα ενός αγγέλου, την καρδιά ενός αληθινού άγριου παιδιού του Χόλιγουντ και τις σαγηνευτικές δυνάμεις ενός υπερφυσικού όντος. Αποκαλύψαμε αυτό το κρυμμένο στολίδι του ταλέντου τον Μάιο του 2022 και ξέραμε ότι έπρεπε να κινηθούμε γρήγορα για να αποτυπώσουμε όλη αυτή την ακαταμάχητη αδάμαστη ενέργεια στην κάμερα προτού γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά μας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να δούμε. Ο τίτλος εργασίας ήταν πάντα "Hollywood Dreams", αλλά ξέραμε ότι είχαμε χτυπήσει κάτι ουσιαστικό για την αληθινή φύση της Kate αμέσως, οπότε αποφασίσαμε να το κρατήσουμε για την τελική κυκλοφορία. Η Αμερική είναι η χώρα των ελεύθερων και πάντα καλωσόριζε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, γι' αυτό ήταν ένας αγώνας που φτιάχτηκε στον ουρανό του ερωτικού κινηματογράφου. Αυτή που ήταν μια αδιαμόρφωτη ιδέα πήρε γρήγορα μορφή καθώς αφήσαμε την Κέιτ να γίνει Κέιτ και να κάνει το πράγμα της στη χρυσή άμμο της εμβληματικής παραλίας της Βενετίας, το σκηνικό για τόσες πολλές ταινίες και κινήσεις από τη δεκαετία του 1960 που αγαπούσε την ελευθερία. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να ακολουθήσουμε αυτό το καυτό σορτς και τον τέλειο κώλο καθώς κατέβαινε με το ποδήλατο στη λεωφόρο. Φροντίσαμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία αυτής της εξαίσιας ξανθιάς ομορφιάς μπροστά στο διάσημο ζώδιο του Χόλιγουντ, αλλά φυσικά, η αλήθεια είναι ότι αυτή η ταινία πάντα θα κατέληγε σε ένα κλασικό διαμέρισμα στην πόλη, όπου ονειρεύονται μεγάλα όνειρα και προσφορές έκανε. Η Κέιτ απαθανατίζει αβίαστα την τρελή, έμφυτη, ωμή και σαγηνευτική σεξουαλικότητα της πιο διαβόητης κινηματογραφικής πόλης του κόσμου. Η ιδιωτική παράσταση που δημιούργησε για την τελική σκηνή έριξε τους παλμούς μας στα ύψη και ήταν μια στροφή για όλη την ομάδα παραγωγής. Αυτή η μικρού μήκους ταινία είναι κάτι που πρέπει να δείτε αν αγαπάτε τον ερωτικό γυμνό κινηματογράφο και είστε νοσταλγοί για τις μεγάλες κινηματογραφικές εποχές του Χόλιγουντ. Ρίξτε μια ματιά στο προφίλ της Kate σήμερα και φροντίστε να εγγραφείτε για να μην χάσετε ποτέ άλλη κυκλοφορία.
Δείτε περισσότερα
Παρουσίαση της Natali Nix
Δεκ 14, 2022
Ήμασταν τυχεροί που γνωρίσαμε τη Natali Nix ακριβώς στην αρχή της καριέρας της ως καλλιτεχνικό γυμνό μοντέλο. Τον Ιούλιο του 2021, είχε μόλις αποφασίσει να εκθέσει τον φυσικό της αισθησιασμό και το χάρισμα για ερμηνεία σε ένα ευρύτερο κοινό. Τα αστέρια ήταν ευθυγραμμισμένα και ήμασταν στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Είναι δύσκολο να μην αγαπήσεις μια αγαπημένη τόσο υπέροχη όσο η Natali και σίγουρα ξέρει πώς να χρησιμοποιεί αυτή την ποιότητα για απίστευτο αποτέλεσμα στην κάμερα. Υπάρχει κάτι σε αυτή τη λευκορωσική καυτερή που περπατά σε τεντωμένο σκοινί ανάμεσα σε σεξουαλικό άγριο παιδί, κορίτσι της διπλανής πόρτας και ένα μωρό που θέλεις να κάνεις δικό σου για μια ζωή. Η Νάταλι βρήκε τα πόδια της τόσο γρήγορα λαμβάνοντας υπόψη την απειρία της που λίγο έλειψε να μας βάλει σε επιφυλακή. Ο αντικρουόμενος συνδυασμός ντροπαλής αυτοπεποίθησης, γλυκιάς κομψότητας και ισχυρής τέχνης σώματος προκαλεί σύγχυση με όλους τους σωστούς τρόπους, προσελκύει ένα μαγεμένο κοινό και σας κάνει να θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το σαγηνευτικό αίνιγμα της αποπλάνησης. Τα μακριά μαύρα μαλλιά της, τα απαλά χλωμά άκρα της, το τέλειο, φυσικό μικροκαμωμένο στήθος και ο υπέροχος μεσαίου μεγέθους καμπυλωτός κώλος της, φαίνονται τέλεια με το κοντό λευκό φόρεμά της με ολόλευκο φόντο. Μόλις το φόρεμα βγήκε και η Natali έκανε το πιο χαριτωμένο σόου για εμάς με τα μαύρα δαντελένια εσώρουχά της, ξέραμε ότι είχαμε ένα all-time classic βίντεο κάστινγκ στα σκαριά. Το δερμάτινο κολιέ τσόκερ, τα μαύρα ψηλοτάκουνα στιλέτο και το δεμένο σουτιέν ήταν ένας συνδυασμός από τον ουρανό που έφτιαξαν οι θεοί μόνο για εκείνη. Μας άρεσαν τα πάντα σχετικά με τη λήψη αυτής της φωτογράφισης και η εμπιστοσύνη της Natali στο σώμα της, η απίστευτη ομορφιά και η αισθησιακή ερωτική φύση της συνδυάστηκαν τέλεια στο έργο τέχνης που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Ρίξτε μια ματιά στο προφίλ της για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την εξωφρενική ομορφιά από τη Λευκορωσία και φροντίστε να εγγραφείτε για να μην χάσετε ποτέ μια νέα κυκλοφορία από κανένα από τα εντυπωσιακά μοντέλα μας.
Δείτε περισσότερα