Vi introduserer Lana Lane

Lana Lane er en fantastisk ung modell som laget sin castingvideo med oss i oktober 2021. Siden den gang har hun gjort store ting i verden av erotisk modellering, men for oss vil hun alltid være den fortryllende ukrainske skjønnheten som avvæpnet oss med hennes undervurderte sjarm og vilt spennende utseende.


Alle våre modeller er unike og Lana er absolutt et unikt fenomen. Ved første øyekast har hun den hypnotiserende lokket til den jenta du ser gjennom en folkemengde på den travle pendlingen hjem og lurer på om du kan finne de riktige ordene for å henvende deg til henne. Når du kommer nærme deg og snakker med henne, skjønner du raskt at du har truffet rent gull.


Til og med vi ble overrasket da hun slapp løs sin erotiske ville side og valget av undertøy til denne fotograferingen var perfekt for hennes utsøkte middels store helt naturlige bryster. Den delikat snørede, lyseblå bh'en med åpen cup viste frem kurvene og linjene hennes til erotisk perfeksjon.


Hos Superbe Models elsker vi modeller som er komfortable med å vise sensualiteten sin, og Lana blåste oss bare vekk når hun tok steget, svaiet og beveger seg forførende til midtempo-rytmene som subtilt trekker deg inn i hennes private verden av selvutforskning. Hennes lange lemmer og myke bleke hudfarge var det perfekte motspillet til den intense langsomme forbrenningen av hennes medfødte seksuelle råhet.


Hvis hver modell var som Lana, ville jobben vår vært enkel, men å finne talenter som hennes er langt vanskeligere enn du kanskje forestiller deg. Når vi var blitt enige om fotograferingen var det på tide å velge et bakteppe. Helhvitt kan være risikabelt for noen modeller, men Lana hadde ingen problemer med det intense fokuset som en ren bakgrunn som dette retter mot den kvinnelige formen.


Ta deg tid akkurat nå til å besøke profilen hennes og bli bedre kjent med denne imponerende modellen.

Vi presenterer Margo Dumas
Des. 26, 2022
Margo Dumas er definisjonen på sensualitet. Hver modell som er invitert til en casting eller til å lage en film med Superbe Models legemliggjør en egen tidløs kvalitet, og selv om vi kan beskrive den nydelige Margo på mange måter, kan det ikke være tvil om at dette fremfor alt er en ung kvinne i total kontroll over hennes forførelsesevne. Vi ble introdusert for Margo i juni 2021, og castingdirektøren vår var fast på at vi trengte å ta med dette nye talentet for noen skjermtester. Når vi hadde henne på film visste vi at vi kom til å se noe spesielt, og gutten leverte hun. Det som skulle bli en introcasting-video ble snart til en full-on "white box"-produksjon som viste Margos feilfrie hudfarge, utsøkte kurver og overveldende forførende natur til absolutt perfeksjon. Hennes lange mørkerøde hår, hypnotiserende blikk, store helt naturlige bryster og uimotståelig mellomstore buede rumpe ble bare forbedret av den rene minimalistiske bakgrunnen. Margo tok snart kontroll over situasjonen, skrellet sakte sart, svart snøret undertøy fra de store runde brystene hennes, gled de utsøkte trusene hennes ned for å avsløre en skulpturert "landingsstripe" barbert fitte som fikk oss til å ønske å gå ned på knærne og takke englene. Det var tydelig at dette ikke var første gang hun modellerte for den erotiske kinoscenen, men vi liker å tro at hennes tidligere erfaring blomstret i akkurat det rette øyeblikket for å gjøre denne funksjonen til noe av det fineste verk, enten hun eller vi noen gang har produsert. Hvis denne fantastiske og talentfulle modellen ikke er på overvåkningslisten din allerede, er det nå på tide å ta turen innom og sjekke ut profilen hennes. Så sørg for å registrere deg og bokmerke siden for aldri å gå glipp av en ny utgivelse fra Margo og artister som henne igjen.
Se mer