Maak kennis met Lana Lane

Lana Lane is een prachtig jong model dat in oktober 2021 haar castingvideo bij ons heeft gemaakt. Sindsdien heeft ze geweldige dingen gedaan in de wereld van naakt-erotische modellen, maar voor ons zal ze altijd de betoverende Oekraïense schoonheid zijn die ontwapende ons met haar ingetogen charme en enorm opwindende uiterlijk.


Al onze modellen zijn uniek en Lana is zeker een uniek fenomeen. Op het eerste gezicht heeft ze de hypnotiserende aantrekkingskracht van dat meisje dat je tussen de menigte op de drukke weg naar huis ziet en je afvraagt of je de juiste woorden kunt vinden om haar te benaderen. Als je eenmaal dichtbij bent en met haar praat, besef je snel dat je puur goud hebt gevonden.


Zelfs wij waren verrast toen ze haar erotische wilde kant ontketende en de lingeriekeuze voor deze shoot perfect was voor haar voortreffelijke, volledig natuurlijke borsten van gemiddelde grootte. De subtiel geregen, lichtblauwe bh met open cups liet haar rondingen en lijnen tot erotische perfectie zien.


Bij Superbe Models houden we van modellen die het prettig vinden om hun sensualiteit tentoon te spreiden en Lana heeft ons simpelweg omver geblazen zodra ze op de goede weg was, verleidelijk zwaaiend en bewegend op de mid-tempo beats die je op subtiele wijze meetrekken in haar privéwereld van zelfonderzoek. Haar lange ledematen en zachte bleke huid vormden het perfecte tegenwicht voor de intense, langzame verbranding van haar aangeboren seksuele rauwheid.


Als elk model op Lana zou lijken, zou ons werk gemakkelijk zijn, maar het vinden van talent als het hare is veel moeilijker dan je zou denken. Nadat we het eens waren over de shoot, werd het tijd om een achtergrond te kiezen. Helemaal wit kan voor sommige modellen riskant zijn, maar Lana had geen probleem met de intense focus die een pure achtergrond als deze op de vrouwelijke vorm richt.


Neem nu de tijd om haar profiel te bezoeken en dit verbluffende model beter te leren kennen.

Maak kennis met Margo Dumas
Dec. 26, 2022
Margo Dumas is de definitie van sensualiteit. Elk model dat wordt uitgenodigd voor een casting of om een film te maken met Superbe Models belichaamt een tijdloze kwaliteit van haarzelf, en hoewel we de beeldschone Margo op veel manieren kunnen omschrijven, kan er geen twijfel over bestaan dat dit vooral een jonge vrouw is. in totale controle over haar verleidingsvermogen. We maakten kennis met Margo in juni 2021 en onze castingdirecteur was ervan overtuigd dat we dit nieuwe talent moesten inschakelen voor een aantal screentests. Toen we haar eenmaal op film hadden, wisten we dat we iets bijzonders gingen zien en wat heeft ze dat waargemaakt. Wat een introductievideo zou worden, veranderde al snel in een volledige 'white box'-productie waarin Margo's onberispelijke huidskleur, verfijnde rondingen en overweldigend verleidelijke karakter tot in de absolute perfectie werden getoond. Haar lange donkerrode haar, hypnotiserende blik, grote volledig natuurlijke borsten en onweerstaanbare middelgrote gebogen kont werden alleen maar versterkt door de strakke, minimalistische achtergrond. Margo nam al snel de situatie onder controle, trok langzaam delicate zwarte geregen lingerie van haar grote ronde borsten en liet haar prachtige slipje naar beneden glijden om een gebeeldhouwd geschoren kutje op de 'landingsbaan' te onthullen waardoor we op onze knieën wilden gaan om de engelen te bedanken. Het was duidelijk dat dit niet haar eerste keer was dat ze modellenwerk deed voor de erotische filmscene, maar we denken graag dat haar eerdere ervaring op precies het juiste moment tot bloei kwam om van deze speelfilm een van de beste werken te maken die zij of wij ooit hebben geproduceerd. Als dit verbluffende en getalenteerde model nog niet op je volglijst staat, dan is dit het moment om haar profiel te bekijken. Zorg er dan voor dat je je aanmeldt en een bladwijzer maakt voor de pagina om nooit meer een release van Margo en artiesten zoals zij te missen.
Bekijk meer