Vi presenterar Margo Dumas

Margo Dumas är definitionen av sensualitet. Varje modell som bjuds in till en casting eller att göra en film med Superbe Models förkroppsligar en egen tidlös kvalitet, och även om vi kan beskriva den ursnygga Margo på många sätt kan det inte råda några tvivel om att det framför allt är en ung kvinna i total kontroll över hennes förföringsförmåga.


Vi introducerades för Margo i juni 2021 och vår castingchef var övertygad om att vi behövde ta in den här nya talangen för några skärmtester. När vi väl hade henne på film visste vi att vi skulle se något speciellt och pojken gjorde hon det.


Det som skulle bli en introcasting-video förvandlades snart till en komplett "white box"-produktion som visade upp Margos felfria hy, utsökta kurvor och överväldigande förföriska natur till absolut perfektion. Hennes långa mörkröda hår, hypnotiserande blick, stora helt naturliga bröst och oemotståndliga medelstora böjda rumpa förstärktes bara av den rena minimalistiska bakgrunden.


Margo tog snart kontroll över situationen, drog långsamt ömtåliga svarta spetsunderkläder från hennes stora runda bröst, förde ner sina utsökta trosor för att avslöja en skulpterad "landningsremsa" rakad fitta som fick oss att vilja gå ner på knä och tacka änglarna.


Det var tydligt att detta inte var hennes första gång som modell för den erotiska bioscenen, men vi vill gärna tro att hennes tidigare erfarenhet blommade i precis rätt ögonblick för att göra den här filmen till något av det finaste verk som hon eller vi någonsin har producerat.


Om den här fantastiska och begåvade modellen inte redan finns på din bevakningslista så är det nu dags att gå in och kolla in hennes profil. Se sedan till att registrera dig och bokmärka sidan för att aldrig mer missa mer release från Margo och artister som henne.

Violett Femme
Dec 12, 2022
Vårt sensationella samarbete med Instagram-stjärnan och den ubersexiga modellen och skådespelerskan Violet Hart ägde rum i februari 2021. Violet hade redan gjort sig ett namn som influencer och hade precis börjat experimentera med onlinekonstformer som nakenmodellering och erotisk film . Slutresultatet var verkligen unikt, minst sagt. Några idéer skickades runt men när någon föreslog "Violet Femme" , en lek med denna utsökta modells namn och den ständiga idén om femme fatale, visste vi alla direkt att vi hade en vinnare. Violet själv var helt ombord och temat med den sexuellt farliga honan tog fram en sida för henne som vi hade turen att fånga på skärmen. Hennes garderob för fotograferingen fångar ögat med mjuka, solida färger som naturligt lockar ögat. Hennes ultrafeminina lavendeltopp skapar en mild, nästan romantisk tilltalande tills din blick går ner till de där helvita lårhöga stövlarna i läder. Den resulterande explosionen av överväldigande erotisk attraktion förbluffar betraktaren och lämnar dem öppna för hennes högt utvecklade förförelsetekniker. Sanningen är att Violet är en exceptionellt vacker kvinna med alla mått mätt och hon skulle knappt behöva lyfta ett finger för att få hjärtan att springa. Men när du lägger till detta hennes vilt självsäkra sexualitet, hennes djupt erotiska natur och hennes medfödda sensualitet är mixen verkligen explosiv. Klä upp allt detta i eleganta vita spetsunderkläder med läderstövlar och till och med gudarna skulle frestas att lämna Olympen för denna jordiska siren. Om du av någon galen anledning inte redan har upplevt Violets arbete, uppmanar vi dig att gå över till hennes profil just nu. Lär känna denna otroliga unga kvinna och se till att registrera dig idag så att du aldrig missar en annan högkvalitativ ultrahet release från sådana här modeller igen.
Se mer