Maak kennis met Margo Dumas

Margo Dumas is de definitie van sensualiteit. Elk model dat wordt uitgenodigd voor een casting of om een film te maken met Superbe Models belichaamt een tijdloze kwaliteit van haarzelf, en hoewel we de beeldschone Margo op veel manieren kunnen omschrijven, kan er geen twijfel over bestaan dat dit vooral een jonge vrouw is. in totale controle over haar verleidingsvermogen.


We maakten kennis met Margo in juni 2021 en onze castingdirecteur was ervan overtuigd dat we dit nieuwe talent moesten inschakelen voor een aantal screentests. Toen we haar eenmaal op film hadden, wisten we dat we iets bijzonders gingen zien en wat heeft ze dat waargemaakt.


Wat een introductievideo zou worden, veranderde al snel in een volledige 'white box'-productie waarin Margo's onberispelijke huidskleur, verfijnde rondingen en overweldigend verleidelijke karakter tot in de absolute perfectie werden getoond. Haar lange donkerrode haar, hypnotiserende blik, grote volledig natuurlijke borsten en onweerstaanbare middelgrote gebogen kont werden alleen maar versterkt door de strakke, minimalistische achtergrond.


Margo nam al snel de situatie onder controle, trok langzaam delicate zwarte geregen lingerie van haar grote ronde borsten en liet haar prachtige slipje naar beneden glijden om een gebeeldhouwd geschoren kutje op de 'landingsbaan' te onthullen waardoor we op onze knieën wilden gaan om de engelen te bedanken.


Het was duidelijk dat dit niet haar eerste keer was dat ze modellenwerk deed voor de erotische filmscene, maar we denken graag dat haar eerdere ervaring op precies het juiste moment tot bloei kwam om van deze speelfilm een van de beste werken te maken die zij of wij ooit hebben geproduceerd.


Als dit verbluffende en getalenteerde model nog niet op je volglijst staat, dan is dit het moment om haar profiel te bekijken. Zorg er dan voor dat je je aanmeldt en een bladwijzer maakt voor de pagina om nooit meer een release van Margo en artiesten zoals zij te missen.

Violette vrouw
Dec. 12, 2022
Onze sensationele samenwerking met Instagram-ster en uber-sexy model en actrice Violet Hart vond plaats in februari 2021. Violet had al naam gemaakt als influencer en begon net te experimenteren met online kunstvormen zoals naaktmodellering en erotische film . Het eindresultaat was op zijn zachtst gezegd werkelijk uniek. Er gingen een paar ideeën rond, maar toen iemand 'Violet Femme' voorstelde, een woordspeling op de naam van dit voortreffelijke model en het eeuwige idee van de femme fatale, wisten we allemaal meteen dat we een winnaar hadden. Violet zelf was helemaal aan boord en het thema van de seksueel gevaarlijke vrouw bracht een kant van haar naar voren die we gelukkig op het scherm konden vastleggen. Haar kledingkast voor de shoot springt in het oog met zachte, effen kleuren die op natuurlijke wijze de aandacht trekken. Haar ultra-vrouwelijke lavendelkleurige top creëert een zachte, bijna romantische uitstraling totdat je blik afdwaalt naar die geheel witte leren dijhoge laarzen. De resulterende explosie van overweldigende erotische aantrekkingskracht verbluft de kijker en stelt hen open voor haar hoogontwikkelde verleidingstechnieken. De waarheid is dat Violet naar alle maatstaven een uitzonderlijk mooie vrouw is en dat ze nauwelijks een vinger hoeft uit te steken om harten sneller te laten kloppen. Maar als je daarbij haar enorm zelfverzekerde seksualiteit, haar diep erotische aard en haar aangeboren sensualiteit toevoegt, is de mix echt explosief. Kleed dat alles aan in elegante witte kanten lingerie met leren laarzen en zelfs de goden zouden in de verleiding komen om Olympus te verlaten voor deze aardse sirene. Als je om de een of andere krankzinnige reden het werk van Violet nog niet hebt ervaren, raden we je aan om nu naar haar profiel te gaan. Maak kennis met deze ongelooflijke jonge vrouw en zorg ervoor dat je je vandaag nog aanmeldt, zodat je nooit meer een hoogwaardige ultra-hete release van dit soort modellen mist.
Bekijk meer