Nieuw model - Carrie Wells

We zijn blij om het gloednieuwe Oekraïense model Carrie Wells te verwelkomen. Hoewel ze heel weinig modellenervaring heeft, is ze enthousiast om aan de slag te gaan in erotica. Ze is een aardig en lief meisje, nog een beetje verlegen voor de camera. Maar ze werkt er hard aan om haar modellenvaardigheden te verbeteren door danslessen te volgen. Bezoek haar modelprofiel en kijk naar haar aankomende castingvideo.

Maak kennis met Margo Dumas
Dec. 26, 2022
Margo Dumas is de definitie van sensualiteit. Elk model dat wordt uitgenodigd voor een casting of om een film te maken met Superbe Models belichaamt een tijdloze kwaliteit van haarzelf, en hoewel we de beeldschone Margo op veel manieren kunnen omschrijven, kan er geen twijfel over bestaan dat dit vooral een jonge vrouw is. in totale controle over haar verleidingsvermogen. We maakten kennis met Margo in juni 2021 en onze castingdirecteur was ervan overtuigd dat we dit nieuwe talent moesten inschakelen voor een aantal screentests. Toen we haar eenmaal op film hadden, wisten we dat we iets bijzonders gingen zien en wat heeft ze dat waargemaakt. Wat een introductievideo zou worden, veranderde al snel in een volledige 'white box'-productie waarin Margo's onberispelijke huidskleur, verfijnde rondingen en overweldigend verleidelijke karakter tot in de absolute perfectie werden getoond. Haar lange donkerrode haar, hypnotiserende blik, grote volledig natuurlijke borsten en onweerstaanbare middelgrote gebogen kont werden alleen maar versterkt door de strakke, minimalistische achtergrond. Margo nam al snel de situatie onder controle, trok langzaam delicate zwarte geregen lingerie van haar grote ronde borsten en liet haar prachtige slipje naar beneden glijden om een gebeeldhouwd geschoren kutje op de 'landingsbaan' te onthullen waardoor we op onze knieën wilden gaan om de engelen te bedanken. Het was duidelijk dat dit niet haar eerste keer was dat ze modellenwerk deed voor de erotische filmscene, maar we denken graag dat haar eerdere ervaring op precies het juiste moment tot bloei kwam om van deze speelfilm een van de beste werken te maken die zij of wij ooit hebben geproduceerd. Als dit verbluffende en getalenteerde model nog niet op je volglijst staat, dan is dit het moment om haar profiel te bekijken. Zorg er dan voor dat je je aanmeldt en een bladwijzer maakt voor de pagina om nooit meer een release van Margo en artiesten zoals zij te missen.
Bekijk meer
Adrianna Babin casten
Jan. 11, 2023
Adrianna Babin is een van die zeldzame vondsten van authentieke schoonheid en onschuld die zijn weg vindt naar een bewonderend publiek in de wereld van erotische naaktfilms. We ontdekten deze lieve, ongelooflijk sensuele jonge vrouw in februari 2021 en stemden ermee in haar op te nemen in een castingvideo die een soort legende is geworden. Als je ooit hebt gedroomd over het buurmeisje, het liefje op de volgende verdieping van je kantoorgebouw, of het meisje met de mysterieuze glimlach dat je slechts vluchtig in de bus of trein ziet of om de hoek van een drukke straat verdwijnt, dan is Adriana dat wel. hét model voor jou. Alles aan deze jonge vrouw schreeuwde authentiek op de dag van de video-opname. Natuurlijk is iedereen een beetje nerveus bij deze shoots, dat maakt ze zo verslavend om naar te kijken en zo explosief erotisch als ze goed uitkomen. Onze dag met Adriana bracht deze hele sfeer naar een nieuw niveau en schijnt door op het scherm. We vinden het geweldig dat ze in zo'n korte tijd van een schattig meisje dat je aandacht trekt als ze langs je slentert op straat naar een enorme vloedgolf van jeugdige erotiek is gegaan. Haar lange bruine haar, haar lieve glimlach en prachtige lichaam met tengere natuurlijke borsten maakten van haar een visioen van schoonheid die schreeuwt om voor altijd vastgelegd te worden. Hoewel het succes van de shoot na de eerste paar momenten zelden twijfelachtig was, hadden we niet kunnen voorspellen hoe goed het ging om die adembenemende mix van onschuldige zoetheid en rauwe, onstuitbare sensualiteit vast te leggen die Oost-Europese vrouwen lijken te hebben in zo'n overvloed. Neem van ons aan, tenzij je een leven redt, stop dan met wat je nu ook doet en bekijk Adriana's profiel, meld je aan als je dat nog niet hebt gedaan en bekijk haar castingvideo. Je kunt echt niet fout gaan met een model dat zo schattig en onweerstaanbaar is als Adrianna Babin.
Bekijk meer