Ny modell - Elice Love

Superbe Models ønsker den ukrainske førstegangsmodellen Elice Love velkommen. Hun er helt ny og jobber for tiden deltid som frisør. Hun har store ambisjoner om å bli en profesjonell erotisk modell og gleder seg til å komme i gang. Finn ut mer om henne på profilen hennes, og se castingvideoen hennes snart.

Vi presenterer Nelly Vargo
Des. 19, 2022
Vi møtte Nelly Vargo første gang i juli 2021 og ble umiddelbart slått av hennes klassiske, slanke, sexy helblonde, østeuropeiske utseende. Vi planla en castingvideo med en gang, og resultatene overrasket alle og overgikk langt våre allerede høye forventninger til denne slovenske drømmejenta. Nelly er selv fotograf, men på opptakstidspunktet hadde hun svært liten erfaring foran kameraet. Det er definitivt ikke så lett som det ser ut, og det er grunnen til at hun ble så imponert over hennes naturlige selvtillit på film og hennes beherskelse av plassen som ble brukt til å fremheve hennes utrolige sexy nabojente-utseende. Valget av bakgrunn og undertøy ble beregnet for å legge til den sexy engleeffekten. Fra det uendelig-hvite bakteppet til det delikate hvite blondeundertøyet, var dette en visjon om en erotisk himmel hvor selv gudene selv ville bli utsatt for fristelser. Nelly gikk fra en nølende og sjenert ung kvinne, som eksperimenterte i en ny kunstform, til en utadvendt, kroppssikker gudinne for stille, mektig forførelse på bare noen få minutter. Vi har sett dette før i castingvideoene våre, men transformasjonen er sjelden så spennende og ekstrem som den var i vårt første samarbeid sammen. Denne unge kvinnen er begavet med en feilfri blek hudfarge, perfekte små, helt naturlige bryster supplert med den søteste runde rumpa, og en tilbakelent selvtillit som både avvæpner og vekker på samme tid. Fra det vakre blonde håret til de vakre små velstelte tærne er denne gudinnen på Balkan en sensuell, erotisk drøm som går i oppfyllelse. Hvis det er en sjanse for at du fortsatt ikke har sett jobben hennes, kan du ta en titt på profilen hennes akkurat nå. Registrer deg i dag og sørg for at du ikke går glipp av nye utgivelser fra erotiske kjærester som Nelly eller noen av de andre oppsiktsvekkende modellene i vår katalog over de vakreste kvinnene på jorden.
Se mer
Vi presenterer Rudi Morrigan
Nov. 25, 2022
Rudi Morrigan skulle alltid være noe spesielt. Fra det øyeblikket vårt talentteam satte øynene på denne statueske klassiske skjønnheten med det flammende røde håret og det hjemsøkende blikket fra en annen verden, kunne det bare være lyn og fyrverkeri i noe kameraarbeid som fant sted. Vi ble først introdusert for denne oppsiktsvekkende modellen i juni 2021, og med hennes catwalk, supermodell-utseende, betydelige motemodell og cover-girl-erfaring var det aldri tvil om at begge parter var interessert i et samarbeid. Da ting viste seg, lagde vi to videoer i rask rekkefølge, og resultatene var forbløffende. I castingvideoen hennes var Rudi like avslappet og selvsikker som enhver kvinne med hennes skjønnhet og erfaring ville være, men det som virkelig trakk vår oppmerksomhet var hennes evne til å projisere søt uskyld, verdslig selvtillit og kraftig forførende sensualitet, ofte alt. tre samtidig. Vi ble raskt til fans og å lage et eget innslag med henne ble en nødvendighet. Vi valgte tittelen 'A List' for den andre produksjonen og med god grunn. Vi setter pris på all slags kvinnelig skjønnhet hos Superbe Models, men det er absolutt et utseende som alle forbinder med anliggender på den røde løperen, prisutdelinger, høymotemagasinmodeller og kjendiser på A-listen. Det er det høye "klær-hest"-utseendet til motemodellbyrået som bare de sjeldne har. Rudi Morrigan er absolutt en av disse gudinnene som ser bra ut i omtrent hva som helst, og med et blink med de store, dypbrune øynene kan øyeblikkelig forvandle seg fra en hvilken som helst pen kvinne på gaten til en sensuell dronning av catwalkens A-liste superstjerne . På opptaksdagen tok Rudi henne med seg et spill, spankulerende, trutende, poserer og jobber med kameraene til deres absolutte erotiske grense. Vi er veldig stolte av arbeidet vi skapte med Rudi, så hvis du ikke har sett det, gå over til profilen hennes akkurat nå og bli bedre kjent med henne.
Se mer
Tipsy
Okt. 03, 2022
Den avvæpnende søte og knusende hotte Albina Neumann gjorde sitt sensasjonelle inntog i den erotiske nakenkinoens verden i september 2022. Denne unge kvinnen fikk oss til å falle i kjeft med sin beskjedne selvtillit, og i løpet av minutter etter å ha møtt henne visste vi at hun var klar til å lage sin første Superbe Models-innslag Albina er fra Ukraina, men selv om hun er fantastisk vakker, er ikke utseendet hennes det vi vanligvis forbinder med de nydelige kvinnene i denne delen av verden. Visst utstråler hun den kroppssikkerheten vi kjenner så godt, men hennes myke brune hår, søte smil og hypnotiske blikk gir en unik dimensjon til hennes fengslende lokke. Hver epoke har sin del av fantastiske skjønnheter, og Albina fikk oss til å tenke på de brunette Hollywood-stjernene på 50- og 60-tallet. Disse kvinnene hadde en tidløs sensualitet som fortsatt ulmer på skjermen, og med Albina klarte vi å bringe denne utrolig sexy tiden til live igjen. For hennes debutfilm, Tipsy , hentet vi den perfekte retro-lokasjonen, og hun falt enkelt inn i rollen. Det som begynner som en søt invitasjon til å nyte en ung dames selskap etter timer, blir til en forførelse som ingen kunne motstå. Gjør ingen feil, det uskyldige ansiktet skjuler en brennende seksualitet som vil forvirre deg. Garderoben som er valgt for denne scenen, speiler tiden og retro-bakteppet til den visuelt slående leiligheten som fungerer som denne fantastiske modellens bakteppe. Solide farger, sateng, miniskjørt og høye hæler tar seeren tilbake til en tid da gamle seksuelle tabuer ble brutt og en ny æra av frihet ble sluppet løs. Vi følger forføreren vår på en reise gjennom hennes fantastiske duplex, og på veien kaster hun av seg de avslørende plaggene, en etter en. Mens hun går ovenpå til cocktailloungen følger vi med ærefrykt, drømmejenta vår kun kledd i utsøkt rosa blondeundertøy; en visjon om erotisk fantasi som sjelden oppleves. Når vi ankommer målet vårt, skuffer ikke fristerinnen vår. Du vil føle at du er der med henne når hun slipper de siste undertøysdelene på gulvet og avslører perfeksjonen under. Det er ingen del av denne utsøkte unge kvinnen du vil ignorere når hun byr seg til deg. Hvis du vil se flere lekre modeller som Albina, sjekk ut våre partnersider, inkludert Babes Archives og Neurotica . For de aller siste utgivelsene fra alle våre fantastiske skuespillerinner, sørg for å registrere deg hos Superbemodels.com i dag.
Se mer