Παρουσίαση του Rudi Morrigan

Ο Ρούντι Μόριγκαν θα ήταν πάντα κάτι ξεχωριστό. Από τη στιγμή που η ομάδα ταλέντων μας έβαλε τα μάτια σε αυτήν την αγαλματένια κλασική ομορφιά με τα φλογερά κόκκινα μαλλιά και το βλέμμα που στοιχειώνει από έναν άλλο κόσμο, θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο κεραυνοί και πυροτεχνήματα σε οποιαδήποτε εργασία κάμερας έλαβε χώρα.


Μας γνωρίσαμε για πρώτη φορά σε αυτό το εντυπωσιακό μοντέλο τον Ιούνιο του 2021 και με την πασαρέλα, την εμφάνιση σούπερ μόντελ, το σημαντικό μοντέλο της μόδας και την εμπειρία της στο εξώφυλλο, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι και τα δύο μέρη ενδιαφέρονταν για μια συνεργασία. Όπως αποδείχτηκαν τα πράγματα, φτιάξαμε δύο βίντεο διαδοχικά και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.


Στο casting βίντεο της, η Rudi ήταν τόσο χαλαρή και σίγουρη όσο κάθε γυναίκα για την ομορφιά και την εμπειρία της, αλλά αυτό που πραγματικά τράβηξε την προσοχή μας ήταν η ικανότητά της να προβάλλει γλυκιά αθωότητα, κοσμική αυτοπεποίθηση και ισχυρό σαγηνευτικό αισθησιασμό, συχνά όλα τρεις ταυτόχρονα. Γρήγορα μετατραπήκαμε σε θαυμαστές και το να κάνουμε ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό μαζί της έγινε αναγκαιότητα.


Επιλέξαμε τον τίτλο 'A List' για τη δεύτερη παραγωγή και για καλό λόγο. Εκτιμούμε κάθε είδους γυναικεία ομορφιά στο Superbe Models, αλλά σίγουρα υπάρχει μια εμφάνιση που όλοι συνδέουν με υποθέσεις στο κόκκινο χαλί, τελετές βραβείων, μοντέλα περιοδικών υψηλής μόδας και διασημότητες της λίστας A. Είναι η ψηλή εμφάνιση «ρούχα-άλογο» του πρακτορείου μοντέλων που μόνο οι σπάνιοι έχουν.


Η Rudi Morrigan είναι σίγουρα μια από αυτές τις θεές που δείχνει υπέροχη με σχεδόν οτιδήποτε και με ένα βλέμμα των μεγάλων, βαθύ καφέ μάτια της μπορεί αμέσως να μεταμορφωθεί από οποιαδήποτε όμορφη γυναίκα στο δρόμο σε αισθησιακή, βασίλισσα της πασαρέλας σούπερ σταρ της λίστας A. . Την ημέρα των γυρισμάτων, ο Ρούντι της έφερε ένα παιχνίδι, στριμώχνοντας, μουτρώνοντας, ποζάροντας και δουλεύοντας αυτές τις κάμερες στο απόλυτο ερωτικό τους όριο.


Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά που δημιουργήσαμε με τη Rudi, οπότε αν δεν την έχετε δει, μεταβείτε στο προφίλ της αυτή τη στιγμή και γνωρίστε τη καλύτερα.