Vi presenterar Rudi Morrigan

Rudi Morrigan skulle alltid vara något speciellt. Från det ögonblick som vårt talangteam såg denna statyska klassiska skönhet med det eldröda håret och den spökande blicken från en annan värld, kunde det bara finnas blixtar och fyrverkerier i alla kameraarbeten som ägde rum.


Vi introducerades för första gången för denna sensationella modell i juni 2021 och med hennes catwalk, supermodellutseende, betydande modemodell och cover-girl-upplevelse fanns det aldrig någon tvekan om att båda parter var intresserade av ett samarbete. Det visade sig att vi gjorde två videor i snabb följd och resultaten var häpnadsväckande.


I sin castingvideo var Rudi lika avslappnad och självsäker som vilken kvinna som helst av hennes skönhet och erfarenhet skulle vara, men det som verkligen lockade vår uppmärksamhet var hennes förmåga att projicera söt oskuld, världsligt självförtroende och kraftfull förförisk sensualitet, ofta allt. tre samtidigt. Vi blev snabbt fans och att göra ett separat inslag med henne blev en nödvändighet.


Vi valde titeln "A List" för den andra produktionen och av goda skäl. Vi uppskattar all sorts kvinnlig skönhet på Superbe Models, men det finns verkligen en look som alla förknippar med röda mattanaffärer, prisutdelningar, modemagasinsmodeller och A-listade kändisar. Det är den höga "klädeshäst"-looken från modellbyrån som bara de få har.


Rudi Morrigan är verkligen en av dessa gudinnor som ser bra ut i nästan vad som helst och med en blinkning av sina stora, djupt bruna ögon omedelbart kan förvandla sig själv från vilken snygg kvinna som helst på gatan till sensuell, drottning av catwalkens A-lista superstjärna . På inspelningsdagen tog Rudi henne ett spel, struttade, tjatade, poserade och arbetade med dessa kameror till deras absoluta erotiska gräns.


Vi är väldigt stolta över arbetet vi skapade med Rudi, så om du inte har sett det, gå över till hennes profil just nu och lär känna henne bättre.

Vi presenterar Nelly Vargo
Dec 19, 2022
Vi träffade Nelly Vargo för första gången i juli 2021 och slogs omedelbart av hennes klassiska, smala, sexiga helblonda, östeuropeiska utseende. Vi planerade en castingvideo direkt och resultaten förvånade alla och överträffade vida våra redan höga förväntningar på den här slovenska drömtjejen. Nelly är själv fotograf men vid inspelningstillfället hade hon väldigt liten erfarenhet framför kameran. Det är definitivt inte så lätt som det ser ut, vilket är anledningen till att hon blev så imponerad av hennes naturliga självförtroende på film och hennes behärskning av utrymmet som användes för att framhäva hennes otroliga sexiga flicka-nästkommande utseende. Valet av bakgrund och underkläder var alla beräknade för att lägga till den sexiga ängeleffekten. Från den oändligt vita bakgrunden till de känsliga vita spetsunderkläderna var detta en vision av en erotisk himmel där även gudarna själva skulle bli utsatta för frestelser. Nelly gick från en tveksam och blyg ung kvinna, experimenterande i en ny konstform, till en utåtriktad, kroppssäker gudinna av tyst, kraftfull förförelse på bara några minuter. Vi har sett detta förut i våra castingvideor men förvandlingen är sällan så spännande och extrem som den var i vårt första samarbete tillsammans. Den här unga kvinnan är begåvad med en felfri blek hy, perfekta små, helt naturliga bröst kompletterade av den sötaste runda rumpan och ett avslappnat självförtroende som både avväpnar och väcker på samma gång. Från hennes vackra blonda hår till hennes vackra små manikyrerade tår är denna Balkans gudinna en sensuell, erotisk dröm som går i uppfyllelse. Om det finns en chans att du fortfarande inte har sett hennes arbete, gå över för att kolla in hennes profil just nu. Registrera dig idag och se till att du inte missar några nya releaser från erotiska älsklingar som Nelly eller någon av de andra sensationella modellerna i vår katalog över de vackraste kvinnorna på jorden.
Se mer