Παρουσίαση της Harley Quinn

Αν είστε λάτρης των κόμικς της DC, θα λατρέψετε αυτή τη νέα ενσάρκωση του εμβληματικού άγριου παιδιού, της μοιραίας αντι-ήρωας και της σούπερ γκόμενα. Όσο κι αν αγαπάτε τη Margot Robbie στον ρόλο, αυτή είναι η Harley Quinn όπως δεν την έχετε ξαναδεί, εκτός ίσως από τις ιδιωτικές σας φαντασιώσεις. Η καταστροφικά χαριτωμένη κοκκινομάλλα γεννήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας στις 17 Δεκεμβρίου 1997, έχει μια λεπτή κατασκευή με απολύτως τέλειο, φυσικό μικροκαμωμένο στήθος και ένα μεσαίο πίσω μέρος που ολοκληρώνει το κορίτσι της διπλανής πόρτας, femme fatale.

Αυτό το προικισμένο νεαρό μοντέλο βρίσκεται στη σκηνή εδώ και μερικά χρόνια και έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά ως το κύριο αξιοθέατο. Με μεγάλη ζήτηση από σκηνοθέτες ερωτικών ταινιών διεθνώς, περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου ταξιδεύοντας διεθνώς για γυρίσματα στην τοποθεσία. Τον Μάρτιο του 2021, ήμασταν τυχεροί που αυτό το άγριο νεαρό ταλέντο ήρθε από τα στούντιο μας και δημιουργήσαμε ένα βίντεο κάστινγκ που άφησε το κινηματογραφικό μας συνεργείο ζαλισμένο, μπερδεμένο και πολύ ζεστό κάτω από το γιακά με αυτό που αντίκρισαν.

Ξέραμε ότι η Harley είχε συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να υποψιαζόμαστε το επίπεδο της παιχνιδιάρικης, πειρακτικής και ερωτικής μαεστρίας που θα έφερνε στο τραπέζι. Αν ο χαρακτήρας της DC με άγρια μάτια ήταν πραγματική γυναίκα, αυτή ακριβώς θα ήταν. Αν νομίζατε ότι σας αρέσει η Margo ως η διαβόητη σέξι superbabe, η εκδοχή μας θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε τα πάντα. Τα πράγματα ξεκίνησαν αργά και σέξι στο casting βίντεο της και μετά γρήγορα στράφηκαν σε μια ακόμη πιο καυτή κατεύθυνση.

Με κλασικό στυλ Daisy Dukes με εξαιρετικά μικρό τζιν σορτς και μαύρο δαντελένιο σουτιέν, η Harley έστελνε ήδη θερμοκρασίες υψηλές καθώς παρουσιάστηκε και μας συμπλήρωνε μερικά από τα προσωπικά της στοιχεία. Δεν πέρασε πολύς καιρός και με όλα της τα ρούχα αργά, εξαίσια αφαιρεμένα, εκτός από τα ψηλά τακούνια της, το υψηλό IQ, η υπερβολικά σέξι στάση της Harley Quinn άρχισε να αναδύεται. Ακριβώς τη στιγμή που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, αυτή η καταπληκτική νεαρή γυναίκα μας ταπείνωσε με μια γλυκιά κοπέλα της διπλανής πόρτας σε μια αριστοτεχνική ρουτίνα πειρασμού που μας έκανε να μαντεύουμε και ειλικρινά μας εξέπληξε το μυαλό.

Όταν η Harley δεν κυριαρχεί στον κόσμο του καλλιτεχνικού γυμνού σινεμά, αυτό το έξυπνο μπισκότο τυχαίνει να είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα με πολλά κορδόνια στο τόξο της. Κλασικά μορφωμένη και με υψηλά κίνητρα, η Harley είναι εκπαιδευμένη γυμνάστρια και εξακολουθεί να αγαπά το άθλημα που έχει επιλέξει. Αυτό το απίστευτα ταλαντούχο νεαρό μοντέλο βρίσκεται ακόμα στην αρχή αυτού που είναι βέβαιο ότι θα γίνει μια επική καριέρα σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική βιομηχανία. Με την ορμή και τη φιλοδοξία της είμαστε σίγουροι ότι θα πάει μακριά, αλλά ποιος θα πει πόσο καιρό θα την έχουμε μαζί μας ως σούπερ σταρ του μόντελινγκ.

Εάν δεν έχετε ήδη ελέγξει τη δουλειά της, φροντίστε να το κάνετε σήμερα. Ενημερώστε της πόσο εκτιμάτε τη δουλειά της και ότι θέλετε να δείτε πολλά, πολύ περισσότερα. Αν βρήκατε τον εαυτό σας να ερωτεύεται αυτή την απίστευτη γλύκα, δεν είστε μόνοι. Για περισσότερα από τα ίδια, μπορείτε να δείτε τη συλλογή των αξιολάτρευτων μοντέλων στους συνεργαζόμενους ιστότοπους μας, συμπεριλαμβανομένων των Kindgirls.com και Eroticbeauties.net . Και να θυμάστε, μην αναβάλλετε ποτέ για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Εάν θέλετε μόνο το καλύτερο ταλέντο στο καλλιτεχνικό γυμνό μόντελινγκ, τότε φροντίστε να εγγραφείτε μαζί μας στο Superbemodels.com.