Vi præsenterer Harley Quinn

Hvis du er DC-tegneseriefan, vil du elske denne nye inkarnation af det ikoniske vilde barn, femme fatale antihelt og superchick. Så meget som du måske elsker Margot Robbie i rollen, er dette Harley Quinn, som du aldrig har set hende før, måske undtagen i dine private fantasier. Den ødelæggende søde rødhårede blev født i Odesa, Ukraine den 17. december 1997, har en slank bygning med helt perfekte helt naturlige små bryster og en medium bagdel, der fuldender hendes nabopige, femme fatale look.

Denne talentfulde unge model har været på scenen i nogle år nu og har allerede medvirket i mange spændende funktioner som hovedattraktionen. I høj efterspørgsel fra erotiske filminstruktører internationalt, bruger hun en stor del af året på at rejse internationalt for at optage on location. I marts 2021 var vi heldige at få dette voldsomme unge talent til at komme forbi vores studier og lave en castingvideo , der efterlod vores filmhold omtumlet, forvirret og meget varmt under kraven med det, de så.

Vi vidste, at Harley havde en holdning, men vi kunne aldrig have haft mistanke om niveauet af legende, pirrende og erotisk mesterskab, hun ville bringe til bordet. Hvis den vilde øjne DC-karakter var en rigtig kvinde, er det præcis, hvem hun ville være. Hvis du troede, du var varm for Margo som den notorisk sexede superbabe, vil vores version få dig til at genoverveje alt. Tingene startede langsomt og sexet i hendes castingvideo og vendte hurtigt i en endnu varmere retning.

Med en klassisk Daisy Dukes-stil med ultrasmå denimshorts og en sort blonde-satin-bh sendte Harley allerede temperaturen højt, da hun præsenterede sig selv og udfyldte nogle af sine personlige detaljer. Det varede ikke længe, før hun slog sit skridt og med alt sit tøj langsomt, udsøgt fjernet undtagen sine høje hæle, begyndte den høje IQ, overvældende sexede Harley Quinn-attitude at dukke op. Lige da vi troede, vi havde set det hele, ydmygede denne fantastiske unge kvinde os med en sød nabopige til en mesterlig fristerinde-rutine, der fik os til at gætte og helt ærligt blæste os i tankerne.

Når Harley ikke dominerer den kunstneriske nøgenbiografverden, er denne smarte småkage tilfældigvis en multitalent kvinde med mange strenge til sin bue. Klassisk uddannet og højt motiveret, Harley er uddannet gymnast og elsker stadig sin valgte sport. Denne utroligt talentfulde unge model er stadig i begyndelsen af, hvad der helt sikkert vil blive en episk karriere i en stærkt konkurrencepræget industri. Med hendes drive og ambitioner er vi sikre på, at hun vil nå langt, men hvem vil sige, hvor længe vi vil have hende hos os som model-superstjerne.

Hvis du ikke allerede har tjekket hendes arbejde ud, så sørg for at gøre det i dag. Fortæl hende, hvor meget du sætter pris på hendes arbejde, og at du gerne vil se meget, meget mere. Hvis du fandt dig selv forelsket i denne utrolige søde, er du ikke alene. For mere af det samme, kan du tjekke galleriet med yndige modeller på vores partnersider, herunder Kindgirls.com og Eroticbeauties.net . Og husk, udskyd aldrig til i morgen, hvad du kan gøre i dag. Hvis du kun vil have det allerbedste inden for kunstnerisk nøgenmodeltalent, så sørg for at tilmelde dig hos os på Superbemodels.com.