Vi introduserer Harley Quinn

Hvis du er en DC-tegneseriefan, kommer du til å elske denne nye inkarnasjonen av det ikoniske ville barnet, femme fatale-antihelten og superchick. Så mye som du kanskje elsker Margot Robbie i rollen, er dette Harley Quinn som du aldri har sett henne før, bortsett fra kanskje i dine private fantasier. Den ødeleggende søte rødhårete ble født i Odesa, Ukraina 17. desember 1997, har en slank bygning med helt perfekte helt naturlige små bryster og en middels bakdel som fullfører nabojenta hennes, femme fatale-utseendet.

Denne talentfulle unge modellen har vært på scenen i noen år nå og har allerede spilt hovedrollen i mange spennende funksjoner som hovedattraksjonen. I høy etterspørsel fra erotiske filmregissører internasjonalt, bruker hun store deler av året på å reise internasjonalt for å filme på stedet. I mars 2021 var vi heldige som fikk dette voldsomme unge talentet til å komme innom studioene våre og lage en castingvideo som gjorde filmteamet vårt fortumlet, forvirret og veldig varmt under kragen med det de så.

Vi visste at Harley hadde en holdning, men vi kunne aldri ha mistenkt nivået av leken, ertende og erotisk mestring hun ville bringe til bordet. Hvis den villøyde DC-karakteren var en ekte kvinne, er dette nøyaktig hvem hun ville vært. Hvis du trodde du var hot for Margo som den notorisk sexy superbaben, kommer vår versjon til å få deg til å tenke nytt om alt. Ting startet sakte og sexy i castingvideoen hennes og snudde raskt i en enda varmere retning.

Harley hadde en klassisk Daisy Dukes-stil med ultrasmå denimshorts og en svart sateng-bh med blonder, og sendte allerede temperaturer høye da hun presenterte seg selv og fylte ut noen av hennes personlige detaljer. Det tok ikke lang tid før hun tok steget og med alle klærne sakte, utsøkt fjernet bortsett fra de høye hælene, begynte den høye IQ-en, overveldende sexy Harley Quinn-holdningen å dukke opp. Akkurat da vi trodde vi hadde sett alt, ydmyket denne fantastiske unge kvinnen oss med en søt nabojente til en mesterlig fristerrutine som holdt oss til å gjette og helt ærlig satte tankene i smak.

Når Harley ikke dominerer verden av kunstnerisk nakenkino, er denne smarte kjeksen tilfeldigvis en multitalent kvinne med mange strenger til buen. Klassisk utdannet og høyt motivert, Harley er utdannet turner og elsker fortsatt den valgte sporten. Denne utrolig talentfulle unge modellen er fortsatt i begynnelsen av det som garantert vil bli en episk karriere i en svært konkurranseutsatt bransje. Med hennes driv og ambisjoner er vi sikre på at hun vil nå langt, men hvem vil si hvor lenge vi kommer til å ha henne hos oss som modellstjerne.

Hvis du ikke har sjekket ut arbeidet hennes allerede, sørg for å gjøre det i dag. Fortell henne hvor mye du setter pris på arbeidet hennes og at du vil se mye, mye mer. Hvis du ble forelsket i denne utrolige søta, er du ikke alene. For mer av det samme kan du sjekke ut galleriet med bedårende modeller på våre partnersider, inkludert Kindgirls.com og Eroticbeauties.net . Og husk, aldri utsett det du kan gjøre i dag til i morgen. Hvis du bare vil ha det aller beste innen kunstnerisk nakenmodelleringstalent, så sørg for å registrere deg hos oss på Superbemodels.com.