Introductie van Harley Quinn

Als je een fan bent van DC-strips, zul je dol zijn op deze nieuwe incarnatie van het iconische wilde kind, de femme fatale antiheld en de superchick. Hoe dol je ook bent op Margot Robbie in de rol, dit is Harley Quinn zoals je haar nog nooit eerder hebt gezien, behalve misschien in je privéfantasieën. De verwoestend schattige roodharige werd geboren in Odesa, Oekraïne op 17 december 1997, heeft een slank postuur met absoluut perfecte, volledig natuurlijke kleine borsten en een medium achterkant die haar buurmeisje, femme fatale look, compleet maakt.

Dit getalenteerde jonge model is al enkele jaren op het toneel aanwezig en speelde al in veel spannende speelfilms als hoofdattractie. Ze wordt veel gevraagd door internationale erotische filmregisseurs en brengt een groot deel van het jaar door met reizen naar het buitenland om op locatie te filmen. In maart 2021 hadden we het geluk dat dit jonge talent naar onze studio's kwam en een castingvideo maakte die onze filmploeg verdwaasd, verward en erg opgewonden achterliet met wat ze zagen.

We wisten dat Harley een attitude had, maar we hadden nooit kunnen vermoeden welk niveau van speels, plagend en erotisch meesterschap ze met zich mee zou brengen. Als het DC-personage met de wilde ogen een echte vrouw was, is dit precies wie ze zou zijn. Als je dacht dat je verliefd was op Margo als de notoir sexy superbabe, dan zal onze versie je alles laten heroverwegen. Het begon langzaam en sexy in haar castingvideo en veranderde al snel in een nog heterste richting.

Harley droeg een klassieke Daisy Dukes-stijl met ultrakleine denimshorts en een zwarte kanten satijnen bh, waardoor de temperaturen al hoog opliepen toen ze zichzelf voorstelde en ons enkele van haar persoonlijke details vertelde. Het duurde niet lang voordat ze op gang kwam en al haar kleding langzaam en voortreffelijk verwijderd, behalve haar hoge hakken, begon de hoge IQ, overweldigend sexy Harley Quinn-houding naar voren te komen. Net toen we dachten dat we alles hadden gezien, vernederde deze geweldige jonge vrouw ons met een lief buurmeisje voor een meesterlijke verleidingsroutine die ons aan het raden hield en ons eerlijk gezegd versteld deed staan.

Als Harley de wereld van de artistieke naaktcinema niet domineert, is dit slimme koekje gewoon een multigetalenteerde vrouw met veel pijlen op haar boog. Klassiek geschoold en zeer gemotiveerd, Harley is een getrainde turnster en houdt nog steeds van haar gekozen sport. Dit ongelooflijk getalenteerde jonge model staat nog aan het begin van wat ongetwijfeld een epische carrière zal worden in een zeer competitieve industrie. Met haar drive en ambitie weten we zeker dat ze het ver zal schoppen, maar wie zal zeggen hoe lang we haar als modellensuperster bij ons zullen hebben.

Als je haar werk nog niet hebt bekeken, doe dat dan vandaag nog. Laat haar weten hoeveel u haar werk waardeert en dat u nog veel, veel meer wilt zien. Als je merkt dat je verliefd bent geworden op dit ongelooflijke schatje, ben je niet de enige. Voor meer van hetzelfde kun je de galerij met schattige modellen bekijken op onze partnersites, waaronder Kindgirls.com en Eroticbeauties.net . En onthoud: stel nooit uit tot morgen wat u vandaag kunt doen. Als je alleen het allerbeste op het gebied van artistiek naaktmodeltalent wilt, meld je dan bij ons aan op Superbemodels.com.