Hollywood Dreams

Η Κέιτ Κρος έχει τη γλύκα ενός αγγέλου, την καρδιά ενός αληθινού άγριου παιδιού του Χόλιγουντ και τις σαγηνευτικές δυνάμεις ενός υπερφυσικού όντος. Αποκαλύψαμε αυτό το κρυμμένο στολίδι του ταλέντου τον Μάιο του 2022 και ξέραμε ότι έπρεπε να κινηθούμε γρήγορα για να αποτυπώσουμε όλη αυτή την ακαταμάχητη αδάμαστη ενέργεια στην κάμερα προτού γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά μας.


Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να δούμε. Ο τίτλος εργασίας ήταν πάντα "Hollywood Dreams", αλλά ξέραμε ότι είχαμε χτυπήσει κάτι ουσιαστικό για την αληθινή φύση της Kate αμέσως, οπότε αποφασίσαμε να το κρατήσουμε για την τελική κυκλοφορία. Η Αμερική είναι η χώρα των ελεύθερων και πάντα καλωσόριζε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, γι' αυτό ήταν ένας αγώνας που φτιάχτηκε στον ουρανό του ερωτικού κινηματογράφου.


Αυτή που ήταν μια αδιαμόρφωτη ιδέα πήρε γρήγορα μορφή καθώς αφήσαμε την Κέιτ να γίνει Κέιτ και να κάνει το πράγμα της στη χρυσή άμμο της εμβληματικής παραλίας της Βενετίας, το σκηνικό για τόσες πολλές ταινίες και κινήσεις από τη δεκαετία του 1960 που αγαπούσε την ελευθερία. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να ακολουθήσουμε αυτό το καυτό σορτς και τον τέλειο κώλο καθώς κατέβαινε με το ποδήλατο στη λεωφόρο.


Φροντίσαμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία αυτής της εξαίσιας ξανθιάς ομορφιάς μπροστά στο διάσημο ζώδιο του Χόλιγουντ, αλλά φυσικά, η αλήθεια είναι ότι αυτή η ταινία πάντα θα κατέληγε σε ένα κλασικό διαμέρισμα στην πόλη, όπου ονειρεύονται μεγάλα όνειρα και προσφορές έκανε.


Η Κέιτ απαθανατίζει αβίαστα την τρελή, έμφυτη, ωμή και σαγηνευτική σεξουαλικότητα της πιο διαβόητης κινηματογραφικής πόλης του κόσμου. Η ιδιωτική παράσταση που δημιούργησε για την τελική σκηνή έριξε τους παλμούς μας στα ύψη και ήταν μια στροφή για όλη την ομάδα παραγωγής.


Αυτή η μικρού μήκους ταινία είναι κάτι που πρέπει να δείτε αν αγαπάτε τον ερωτικό γυμνό κινηματογράφο και είστε νοσταλγοί για τις μεγάλες κινηματογραφικές εποχές του Χόλιγουντ. Ρίξτε μια ματιά στο προφίλ της Kate σήμερα και φροντίστε να εγγραφείτε για να μην χάσετε ποτέ άλλη κυκλοφορία.

Casting Adrianna Babin
Ιαν 11, 2023
Η Adrianna Babin είναι ένα από εκείνα τα σπάνια ευρήματα αυθεντικής ομορφιάς και αθωότητας που βρίσκουν το δρόμο τους σε ένα λατρεμένο κοινό στον κόσμο του ερωτικού γυμνού κινηματογράφου. Ανακαλύψαμε αυτή τη γλυκιά, απίστευτα αισθησιακή νεαρή γυναίκα τον Φεβρουάριο του 2021 και συμφωνήσαμε να την παρουσιάσουμε σε ένα casting βίντεο που έχει γίνει κάτι σαν θρύλος. Αν έχετε ονειρευτεί ποτέ το κορίτσι της διπλανής πόρτας, την αγαπημένη στον επόμενο όροφο του κτιρίου του γραφείου σας ή το κορίτσι με το μυστηριώδες χαμόγελο που φαίνεται μόνο φευγαλέα στο λεωφορείο ή το τρένο ή που εξαφανίζεται στη γωνία ενός πολυσύχναστου δρόμου, τότε η Adriana είναι το μοντέλο για εσάς. Τα πάντα σχετικά με αυτή τη νεαρή γυναίκα ούρλιαζαν αυθεντικά την ημέρα των γυρισμάτων του βίντεο. Φυσικά, όλοι είναι λίγο νευρικοί σε αυτά τα γυρίσματα, είναι αυτό που τα κάνει τόσο εθιστικά στην παρακολούθηση και τόσο εκρηκτικά ερωτικά όταν βγαίνουν σωστά. Η μέρα μας με την Adriana ανέβασε όλο αυτό το κλίμα σε ένα νέο επίπεδο και λάμπει στην οθόνη. Μας αρέσει που έγινε από ένα χαριτωμένο κορίτσι που τραβάει την προσοχή σας καθώς περνάει δίπλα σας στο δρόμο σε έναν τεράστιο όγκο νεανικού ερωτισμού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τα μακριά καστανά μαλλιά της, το γλυκό της χαμόγελο και το εξαίσιο σώμα με το λεπτοκαμωμένο φυσικό στήθος της έκαναν ένα όραμα ομορφιάς που φωνάζει να αιχμαλωτιστεί για πάντα. Αν και η επιτυχία του γυρίσματος σπάνια αμφισβητήθηκε μετά τις πρώτες στιγμές, δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε πόσο καλά πήγε να αποτυπώσει αυτό το συναρπαστικό μείγμα αθώας γλυκύτητας και ακατέργαστου, ασταμάτητου αισθησιασμού που φαίνεται να έχουν οι γυναίκες της Ανατολικής Ευρώπης. τέτοια αφθονία. Πάρτε το από εμάς, εκτός αν σώζετε μια ζωή, σταματήστε ό,τι κάνετε τώρα και ρίξτε μια ματιά στο προφίλ της Adriana και, στη συνέχεια, εγγραφείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη και παρακολουθήστε το casting βίντεο της. Πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα μοντέλο τόσο χαριτωμένο και ακαταμάχητο όπως η Adrianna Babin.
Δείτε περισσότερα
Spy Story
Νοε 16, 2022
Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέστε αν μια γυναίκα δεν είναι απλώς πολύ καυτή, πολύ αισθησιακή, πολύ όμορφη και γενικά πολύ δυναμικά ερωτική για να την απελευθερώσετε στο ανυποψίαστο κοινό. Απλά αστειεύομαι. Δεν υπάρχει ποτέ μια στιγμή που η ακραία γοητεία, η ομορφιά και η απίστευτη αυτοπεποίθηση στο επίπεδο των αστέρων του κινηματογράφου της A-list θα πρέπει να κρύβονται μακριά και γι' αυτό η Loraine Lanvi θα σας ξετρελάνει. Μας γνωρίσαμε αυτό το αξιοσημείωτο γυμνό ερωτικό μοντέλο τον Οκτώβριο του 2022 και ξέραμε ότι έπρεπε να κυκλοφορήσουμε κάτι γρήγορα για να απαθανατίσουμε τη στιγμή. Η Loraine είναι από την ελάχιστα γνωστή, και ακόμη λιγότερο ταξιδεμένη χώρα της Μολδαβίας, η οποία προσθέτει μόνο στο μυστήριο αυτής της εντυπωσιακής ομορφιάς. Η Loraine μας έδωσε μια τόσο έντονη ατμόσφαιρα σεξουαλικής ίντριγκας που αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε αυτό το θέμα και επιλέξαμε τον τίτλο «Spy Story» για την πρώτη της ταινία μαζί μας. Η παραγωγή που προέκυψε έφυγε από τα charts όσον αφορά την ερωτική ένταση, την παλιά σχολή αισθησιακή έλξη και την πάντα συναρπαστική ιδέα της μοιραίας γυναίκας. Για όλα όσα γνωρίζουμε η Loraine είναι αυτή η γυναίκα και με την ικανότητά της να γαντζώνει το κοινό της και να το παρασύρει σε μια βραδεία, έντονα αισθησιακή εμπειρία που απορρίπτει τα εσώρουχα, υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να γονατίσει τους παγκόσμιους ηγέτες μπροστά της. Νομίζετε ότι υπερβάλλουμε; Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες από αυτό το εντυπωσιακό σύντομο χαρακτηριστικό και θα αρχίσετε να πιστεύετε. Αυτή είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις που σε παλαιότερες εποχές θα αποτελούσαν αποκλειστικά βασιλιάδες και άρχοντες, αλλά όχι περισσότερο. Από τα εξαίσια μαύρα δαντελένια εσώρουχα που σιγά σιγά εγκαταλείφθηκαν μέχρι την πλούσια, εξωτική ομορφιά της ίδιας της Loraine, που σταματά την καρδιά, αυτή η παραγωγή είναι πραγματικά αξέχαστη. Αφιερώστε χρόνο τώρα για να δείτε το προφίλ αυτού του εντυπωσιακού μοντέλου. Εγγραφείτε σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ποτέ την κυκλοφορία ενός νέου βίντεο από τη Loraine ή κάποιο από τα μοντέλα σαν αυτήν στον κατάλογο Superbe Models.
Δείτε περισσότερα