Hollywood-drømmer

Kate Cross har søtheten til en engel, hjertet til et ekte Hollywood villbarn, og de forførende kreftene til et overnaturlig vesen. Vi avdekket denne skjulte perlen av talent i mai 2022 og visste at vi måtte gå raskt for å fange all den uimotståelige utemmede energien på kameraet før den gled mellom fingrene våre.


Sluttresultatet er virkelig noe å se. Arbeidstittelen var alltid "Hollywood Dreams", men vi visste at vi hadde truffet noe vesentlig for Kates sanne natur med en gang, så vi bestemte oss for å beholde den til den endelige utgivelsen. Amerika er de fries land og har alltid tatt imot mennesker fra hele verden, så dette var en kamp laget i den erotiske kinohimmelen.


Det som var en uformet idé tok raskt form da vi lot Kate være Kate og gjøre hennes ting ute langs den gylne sanden på den ikoniske Venice Beach, rammen for så mange filmer og bevegelser fra det frihetselskende 1960-tallet. Alt vi trengte å gjøre var å følge den varme shortsen og den perfekte rumpa mens hun syklet seg nedover boulevarden.


Vi sørget for å få et bilde av denne utsøkte blonde skjønnheten foran det berømte Hollywood-skiltet, men selvfølgelig, sannheten er at denne filmen alltid kom til å ende opp innendørs i en klassisk tinsel town-leilighet hvor store drømmer drømmes og avtaler er laget.


Kate fanger uanstrengt den sprø, medfødte, rå og forførende seksualiteten til verdens mest beryktede filmby. Det private showet hun laget for sluttscenen satte pulsen på oss og var en turn-on for hele produksjonsteamet.


Denne kortfilmen er en må-se hvis du elsker erotisk nakenkino og er nostalgisk for de store filmepokene i Hollywood. Sjekk ut Kates profil i dag og sørg for å abonnere slik at du aldri går glipp av en ny utgivelse.

Vi introduserer Dasha Dudko
Des. 07, 2022
Du trenger ikke å ha supermodellutseende for å bryte internett som modell med Superbe Models. Vi tror at all slags skjønnhet kan være like erotisk. Men hvis du har supermodellutseende, vil vi absolutt ikke si nei til en castingvideo. Når det gjelder Dasha Dudko, nølte vi nesten fordi denne unge kvinnen er så vakker at vi lurte på om hun ville ha personligheten til å utføre den typen unike ytelse som skiller Superbe-modeller fra mengden. Ikke alle vakre jenter får rollebesetning, men gutten tok vi feil angående denne. Dasha hadde oss hektet fra det øyeblikket hun gikk inn i studioet. Kroppstillit og tro på din egen personlige lokke er enormt erotisk, men hvis du kombinerer alt dette med catwalk-utseende og en idrettsutøvers fysikk, er resultatene ganske fantastiske. I et nøtteskall, dette er hva hun kom med til opptredenen sin på dagen for casting-videoen hennes. Denne gudinnen fra gamle Saint Petersburg har et lite "etnisk" utseende som gjør deg nysgjerrig på hvor røttene hennes kan ligge, men enda viktigere, legger til en dimensjon til hennes stille, kraftige skjønnhet som gjør deg hjelpeløs og ute av stand til å ta øynene fra henne. Fra det øyeblikket du får øyekontakt, blir du trukket inn av en forførende tiltrekning som etterlater deg maktesløs foran henne. Hennes lange, slanke idrettsutøverkropp, kledd med minimalt svart blondeundertøy gjorde oss målløse. Da hun poserte naken bortsett fra BH-en, og stolt viste sin skjønnhet fra vinkel etter vinkel, kjente vi at vi sakte ble forelsket. Den store finalen i dette erotiske kinomesterverket levde ingenting å ønske med Dasha sjenerøst som tok oss til steder vi bare kunne ha drømt om. Hvis du ikke allerede har falt for denne russiske skjønnheten, gå over til profilen hennes akkurat nå og registrer deg for å holde deg oppdatert med nye utgivelser fra hele katalogen vår med fantastiske erotiske nakenmodeller.
Se mer