Hollywood-dromen

Kate Cross heeft de zoetheid van een engel, het hart van een echt Hollywood-wild kind en de verleidingskracht van een bovennatuurlijk wezen. We ontdekten dit verborgen juweeltje van talent in mei 2022 en wisten dat we snel moesten handelen om al die onweerstaanbare ongetemde energie op camera vast te leggen voordat het door onze vingers glipte.


Het eindresultaat is echt iets om te zien. De werktitel was altijd 'Hollywood Dreams', maar we wisten meteen dat we iets wezenlijks van Kate's ware aard hadden ontdekt, dus besloten we het te bewaren voor de uiteindelijke release. Amerika is het land van de vrijheid en heeft altijd mensen van over de hele wereld verwelkomd, dus dit was een match gemaakt in de erotische bioscoophemel.


Wat een ongevormd idee was, kreeg snel vorm toen we Kate Kate lieten zijn en haar ding deden langs het gouden zand van het iconische Venice Beach, het decor voor zoveel films en bewegingen vanaf de vrijheidslievende jaren zestig. We hoefden alleen maar die hete korte broek en perfecte kont te volgen terwijl ze over de boulevard fietste.


We hebben ervoor gezorgd dat we een foto hebben gemaakt van deze prachtige blonde schoonheid voor het beroemde Hollywood-bord, maar de waarheid is natuurlijk dat deze film altijd binnenshuis zou eindigen in een klassiek klatergoud stadsappartement waar grote dromen worden gedroomd en deals worden gesloten gemaakt.


Kate legt moeiteloos de gekke, aangeboren, rauwe en verleidelijke seksualiteit vast van 's werelds meest beruchte filmstad. De privéshow die ze voor de slotscène creëerde, deed ons hart sneller kloppen en was een opwinding voor het hele productieteam.


Deze korte film is een must-see als je van erotische naaktcinema houdt en nostalgisch bent naar de grote filmtijdperken van Hollywood. Bekijk Kate's profiel vandaag nog en abonneer je zodat je nooit meer een release mist.

Adrianna Babin casten
Jan. 11, 2023
Adrianna Babin is een van die zeldzame vondsten van authentieke schoonheid en onschuld die zijn weg vindt naar een bewonderend publiek in de wereld van erotische naaktfilms. We ontdekten deze lieve, ongelooflijk sensuele jonge vrouw in februari 2021 en stemden ermee in haar op te nemen in een castingvideo die een soort legende is geworden. Als je ooit hebt gedroomd over het buurmeisje, het liefje op de volgende verdieping van je kantoorgebouw, of het meisje met de mysterieuze glimlach dat je slechts vluchtig in de bus of trein ziet of om de hoek van een drukke straat verdwijnt, dan is Adriana dat wel. hét model voor jou. Alles aan deze jonge vrouw schreeuwde authentiek op de dag van de video-opname. Natuurlijk is iedereen een beetje nerveus bij deze shoots, dat maakt ze zo verslavend om naar te kijken en zo explosief erotisch als ze goed uitkomen. Onze dag met Adriana bracht deze hele sfeer naar een nieuw niveau en schijnt door op het scherm. We vinden het geweldig dat ze in zo'n korte tijd van een schattig meisje dat je aandacht trekt als ze langs je slentert op straat naar een enorme vloedgolf van jeugdige erotiek is gegaan. Haar lange bruine haar, haar lieve glimlach en prachtige lichaam met tengere natuurlijke borsten maakten van haar een visioen van schoonheid die schreeuwt om voor altijd vastgelegd te worden. Hoewel het succes van de shoot na de eerste paar momenten zelden twijfelachtig was, hadden we niet kunnen voorspellen hoe goed het ging om die adembenemende mix van onschuldige zoetheid en rauwe, onstuitbare sensualiteit vast te leggen die Oost-Europese vrouwen lijken te hebben in zo'n overvloed. Neem van ons aan, tenzij je een leven redt, stop dan met wat je nu ook doet en bekijk Adriana's profiel, meld je aan als je dat nog niet hebt gedaan en bekijk haar castingvideo. Je kunt echt niet fout gaan met een model dat zo schattig en onweerstaanbaar is als Adrianna Babin.
Bekijk meer
Spionage verhaal
Nov. 16, 2022
Er zijn momenten waarop je je afvraagt of een vrouw niet gewoon te heet, te sensueel, te prachtig en over het algemeen te krachtig erotisch is om op het nietsvermoedende publiek te worden losgelaten. Grapje. Er is nooit een tijd waarin extreme allure, schoonheid en ongelooflijk zelfvertrouwen op het niveau van filmsterren uit de A-lijst verborgen moeten blijven en dat is de reden waarom Loraine Lanvi je versteld zal doen staan. We maakten in oktober 2022 kennis met dit opmerkelijke naakt-erotische model en wisten dat we snel iets moesten uitbrengen om het moment vast te leggen. Loraine komt uit het weinig bekende en zelfs minder bereisde land Moldavië, wat alleen maar bijdraagt aan de mystiek van deze sensationele schoonheid. Loraine gaf ons zo'n intense sfeer van seksuele intriges dat we besloten dat thema te verkennen en de titel 'Spy Story' kozen voor haar eerste speelfilm bij ons. De productie die hieruit voortvloeide, overtrof de hitlijsten wat betreft erotische intensiteit, ouderwetse sensuele aantrekkingskracht en het altijd fascinerende idee van de femme fatale. Voor zover we weten is Loraine die vrouw en met haar vermogen om haar publiek te boeien en hen mee te slepen in een lingerie-weggooiende, honingdruipende langzame, intens sensuele ervaring is er alle reden om te geloven dat ze wereldleiders voor haar op de knieën zou kunnen krijgen. Denk je dat we overdrijven? Kijk eens naar de stills van deze sensationele korte speelfilm en je zult het gaan geloven. Dit is een feest voor de zintuigen dat in vroegere tijden alleen het domein van koningen en heren zou zijn geweest, maar niet meer. Van de prachtige zwarte kanten lingerie die langzaam wordt verlaten tot de rijke, exotische, hartverscheurende schoonheid van Loraine zelf: deze productie is werkelijk onvergetelijk. Neem nu de tijd om het profiel van dit sensationele model te bekijken. Meld u vandaag nog aan om er zeker van te zijn dat u nooit meer de release mist van een nieuwe video van Loraine of een van de modellen zoals zij in de Superbe Models-catalogus.
Bekijk meer